Instagram
Ženske strasti

Osim što vole istog muškarca, Ana Gruica i ova žena dijele jednaku strast prema skupim torbicama

Poznata Splićanka pozirala je sa svojom svekrvom na terasi poznatog splitskog hotela i suptilno otkrila kako obje vole skupocjene modne dodatke...

Glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić, prepoznatljiva je po vitkoj liniji, ali i besprijekornom stajlingu. I dok liniju može zahvaliti dobri genima i redovitom vježbanju joge te odlascima u teretanu, modni izričaj ove Splićanke također je nešto što možemo pripisati isključivo njenom dobrom ukusu.

I dok će zli jezici komentirati bijesne cijene nekih njenih modnih dodataka i odjevnih predmeta, Ana je poznato po tome što brižno pazi na svaki komad odjeće koji je kupila ili dobila na poklon.

Tako nije nepoznato kako je glomazne bajkerske čizme brenda Harley Davidson nosila nekoliko godina, što baš i nije slučaj kod drugi poznatih dama.

No, karakternu Dalmatinku zapravo nikad nije bilo previše briga što će drugi govoriti, a pogotovo otkako je pronašla srodnu dušu. U bračnu luku sa psihijatrom Boranom Uglešićem (45) Ana je uplovila 20. kolovoza 2018., nakon godinu dana veze. Vjenčanje je bilo u krugu obitelji i najbliskijih prijatelja, a uz sretni je par najveseliji bio Anin sin iz trogodišnje veze s piscem Hrvojem Šalkovićem.

15 još neviđenih fotografija s vjenčanja Ane Gruice

Posebno sretna je i ona (a pretpostavljamo i Boran) što se odlično slaže i sa suprugovom majkom.

Tako glumica nije propustila priliku da se pohvali njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Fotografija je, kao i mnoge druge koje Splićanka objavljuje na ovoj društvenoj mreži, privukla pažnju i prikupila mnoštvo lajkova, ali i izazvala oduševljenje njenih pratiteljica i prijateljica torbicama koje dvije dame nose na fotografiji.

"Moja je tek krenula u svijet, njena je već obišla cijeli svijet", napisala je Ana u komentarima nakon što je jedna pratiteljica pohvalila njihove modne dodatke koji stoje po nekoliko tisuća kuna.

I dok je Ana svoju modnu kombinaciju upotpunila prepoznatljivom torbicom brenda Louis Vuitton, njena je svekrva za izlazak na terasu poznatog splitskog hotela odabrala Chanel. Obje dame odlučile su se odjenuti haljine, pa je tako Gruica Uglešić zasjala u jednostavnoj smeđoj svilenoj kreaciji v-izraza bez rukava, a majka njenog supruga u cvjetnoj haljini plavo-smeđih tonova na kopčanje s dugim rukavima.

A da voli torbice, ali i da ne moraju biti skupe kako bi ih nosila, pokazala je Splićanka i sinoć kad je posjetila My Lovely Bag trgovinu u splitskom mallu na predstavljanju Lovely Diva modela ženskih torbica.

Čitajte i:

Ana Gruica i Boran Uglešić otvorili su nam vrata svog modernog splitskog doma i otkrili da su spremni za crkveno vjenčanje

Ljubavni život Ane Gruice kao filmski scenarij: Nakon propalog braka s trenerom i veze sa Šalkovićem, mir je pronašla uz psihijatra

Potvrđen razlaz Doris Pinčić i Borisa Rogoznice! Doznajemo što se dogodilo s brakom slavnog para

Napokon radosna vijest za Todoriće: Krajem ljeta stiže prinova u obitelj

Linker
18. travanj 2024 20:27