opuštanje u shoppingu

Opuštanje uz dugogodišnju djevojku! Glumica odradila zahtjevnu ulogu pa uzela vrijeme za sebe i svoju voljenu

Kristen Stewart i Dylan Meyer uživale su u shoppingu i šetnji ulicama Los Angelesa. Glumici je odmor bio prijekopotreban nakon napornih snimanja filma ‘Spencer‘ u kojem je, složni su mnogi, dala sve od sebe.

Glumica Kristen Stewart ovih dana uživa u prvim pozitivnim komentarima kojima je obasipaju obožavatelji, oduševljeni zbog trailera filma "Spencer". Naime, glumica je u njemu utjelovila pokojnu princezu Dianu - i ako je suditi prema najavi, odradila je odličan posao. Iako smo pogledali tek trailera i najavne vizuale za dugoiščekivani film Pabla Larraína, može se zaključiti da je Kristen potpuno ušla u ulogu - iznimno fizički nalikuje tragično preminuloj princezi, a skinula je i njezin naglasak i govor.

Nakon napornog posla, Kristen se odlučila počastiti shoppingom, u koji je ovih dana krenula u društvu svoje djevojke, scenaristice Dylan Meyer. Djevojke su uzele dan samo za sebe pa su ulicama Los Angelesa šetale u potrazi za nekim novim sitnicama. Iako već godinama uživaju u ljubavnoj vezi, o njihovoj priči malo se zna. Glumica čuva svoju privatnost, no ne skriva činjenicu da je sretna i ispunjena.

image

JAVILES/BRUCE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Izašao prvi službeni trailer za film ‘Spencer‘: Pogledajte kako se Kristen Stewart snašla u ulozi Lady Di

Čitajte i: Sličnost je zapanjujuća! Kristen Stewart snima film o životu princeze Diane, a ova objava oduševila je svijet

Da su u ozbiljnijoj fazi veze, govori i činjenica da su nedavno na aerodromu u Los Angelesu snimljene s vjenčanim prstenima na ruci. Američki mediji raspisali su se odmah o možebitnom tajnom vjenčanju slavne glumice i samozatajne scenaristice. Iako ono nije potvrđeno, obožavatelje to ne bi začudilo. Još je 2019. godine u intervjuu s Howardom Sternom Kristen izjavila da jedva čeka zaručiti Dylan.

image
JAVILES/BRUCE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nije poznato otkad su u vezi, no zna se da su se djevojke upoznale prije šest godina na filmskom setu. Nisu ušle u ljubavnu vezu odmah, dogodilo se to godinama kasnije, kada je glumica prekinula vezu s manekenkom Stellom Maxwell. Nakon prekida, srela je Dylan na jednoj od losanđeleških zabava i otad su nerazdvojne. Podsjetimo, prije nekoliko godina Kristen Stewart objavila je da je biseksualna, rekavši i da je presretna što živi u vremenu u kojem to može otvoreno priznati i biti uzor mladima.

Linker
18. travanj 2024 22:29