Trag u beskraju

Opijen glazbom i ljepotom: Tedi Spalato nije mogao skinuti osmijeh s lica kraj svoje nove djevojke

Posljednjih dana Tedi Spalato druži se s kolegama u Veloj Luci, u kojoj je priređen niz manifestacija u čast Oliveru, posljednje noći javno je izveo i svoju novu djevojku.

Završene su manifestacije posvećene velikom Oliveru Dragojeviću u njegovoj Veloj Luci, posljednje večeri održan je jazz koncert, a za razliku od prijašnje večeri, atmosfera je bila više intimna. Jazz kojeg je Oliver toliko volio, savršeno se uklopio na pjacu svetog Josipa, kada je u petak nastupila Elvis Stanić Grupa. Iako nije bilo Vesne Dragojević, udovice našeg pjevača, sinovi su popratili koncert, baš kao i Oliverov prijatelj i kolega Tedi Spalato.

image
Tedi Spalato spontano je zapjevao s Antoniom Serranom i Elvis Stanić Group.
ANTE CIZMIC/CROPIX

On se u jednom trenu popeo na pozornicu te s bendom otpjevao legendarni "Picaferaj". U opuštajućoj i 'opijajućoj' atmosferi pjevač je prvi puta javno izveo svoju djevojku. Kako u Veloj Luvi boravi već nekoliko dana, a u četvrtak je Spalato i nastupao na koncertu "Trag u beskraju", prijateljima je kazao kako ima novu djevojku te ih upoznao s njom. "Sretan sam, ne krijem je i to je sve što ću kazati. Bitan je Oliver! Nemojte mi zamjeriti, moj privatan život nije važan", kazao je Spalato za Slobodnu Dalmaciju.

image
Tedi Spalato s novom djevojkom
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Večer puna emocija i lijepih sjećanja koju je Oliver zaslužio: Vela Luka ostavila je Trag u beskraju

Čitajte i: Vesna Dragojević: Svaki put kad odem na Oliverov grob, srce mi se iznova slomi'

Opijeni glazbom

Plavokosa dama u petak je ponosno sjedila kraj Tedija Spalata, a kako kažu Velolučani zove se Branka. Tedi Spalato u jednom se trenutku, na poziv Elvisa Stanića, odvojio od svoje pratnje i popeo se na pozornicu. “Oni su mene opili. Skroz su me opili. Pokušat ću pijan pjevati. Ovo je prva pjesma koju je Oliver snimija '67’. Prošla je nezapaženo, sad ćemo je otpjevati u jednom drugačijom ruhu. 'Picaferaj'”, rekao je Spalato na pozornici.

image
Tedi već nekoliko dana boravi na Korčuli.
ANTE CIZMIC/CROPIX

Kasnije je objasnio kako ga je opila glazba. "Oni su mene totalno opili. Elvis i ekipa. Antonio Serrano. To su svjetski glazbenici. Nije bilo planirano, rekli su mi da samo izađem i otpjevam 'Picaferaj', pa da vidimo što će ispast. Opijen sam tom glazbom”, kazao je Tedi Spalato.

Linker
24. travanj 2024 16:24