a gdje je zoran?

Ono što gledatelji vole kod Šprajca, zamjerili njegovoj zamjeni Ivanu Vrdoljaku: ‘Isforsiran je‘!

Jedna od omiljenih emisija RTL-a sinoć je dobila voditeljsku zamjenu što je zbunilo gledatelje koji su navikli na Zorana Šprajca pa nije dugo trebalo da krenu salve kritika na društvenim mrežama.

Voditelj Ivan Vrdoljak zamijenio je Zorana Šprajca u sinoćnjoj emisiji RTL Direkt, no čini se kako je iznervirao mnoge gledatelje. Iako bi takve televizijske momente kod Šprajca izazvali salve oduševljenja, Vrdoljaku se zamjerilo upravo to što je pokušao imitirati već prepoznatljiv Šprajcov način vođenja emisije. Tako je šarmantni voditelj najavljujući prilog novinarke Darinke Trgo o Novaku Đokoviću, malo poigravao teniskim reketom u studiju, a nekim gledateljima njegov se potez i nije baš svidio.

"Nadomak smo raspleta u petom setu između najboljeg svjetskog tenisača i australske vlade. Ako kojim slučajem niste pratili, ovo je kratki sažetak meča. Prvi servis je ispucao australski premijer još prije mjesec dana, kad je na novinarska pitanja odrješito odgovorio kako nema šanse da će Đoković moći u Australiju temeljem medicinskog izuzeća", započeo je Vrdoljak zamahnuvši reketom. Potom je uslijedio bekhend.

"Onda je svjetski broj jedan uzvratio opakim bekhendom u obliku ovog tvita prošlog utorka. Novak Đoković tu pozira pored svojih putnih torbi i ponosno piše kako stiže u Australiju jer je dobio izuzeće. Molim!?" pričao je Vrdoljak.

ČITAJTE I: EKSKLUZIVNO! Otkrivamo ljubavni par s RTL-a: Nerazdvojni su, ali Dan zaljubljenih provest će odvojeno

Na društvenim su mrežama uslijedili brojni komentari.

"Ivan Vrdoljak katastrofa, isforisran, večeras ono lamatanje reketom baš naporno, kao da pokušava kopirati Šprajca pa biti malo više cool, a rezultat je debakl. Isforsirano i neautentično. Ono: Mama, vidi me, jesam bolji od Šprajca? Ovo je promjena? Opa, sviđa mi se potez novog voditelja!... Ovaj voditelj je toliko smiješan da će mi zgaditi RTL... Reket i grimase bili za zacrveniti se, susramlje. Mojmirino kreveljenje i glumatanje je užas, ali ovo je bilo par potencija gore. E, moj Livnjače, opali se tim reketom po glavi... Dio s reketom, doslovno susramlje, ne bi me čudilo da ga je i sam RTL nagovorio na to. Ali, meni je on kao voditelj iskreno najdraži na RTL-u, tako da izuzev tog reketa, odlično je odradio emisiju... Meni je neugodno, a vjerujem da je i njemu. Inače je odličan, osim reketa”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

ČITAJTE I: Od sada i petkom: Mojmira Pastorčić preponosna na kolegice s kojima priprema posebno izdanje ‘Direkta‘

Linker
25. travanj 2024 01:26