TRI PALME NA OTOKU SREĆE

Oni znaju uživati! Kim Kardashian i Pete Davidson umiru od smijeha na odmoru u egzotičnom tropskom otočnom raju

Od veslanja do vožnje biciklom ništa im nije promaknulo, a svoje su doživljaje s obožavateljima podijelili na društvenim mrežama.

Američka reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian otkrila je tko je zaslužan za najslađe i najspektakulatnije fotografije s njihovog odmora na Tahitiju. Krivac je, dakako, njezin dragi, američki komičar Pete Davidson, koji život ne može zamisliti bez šale, zafrkancije i podbadanja, u čemu Kim očito - uživa.

"Ne mogu shvatiti ismijava li me", napisala je Kim ispod video snimke na kojoj Davidson umire od smijeha dok ona praćka i prska vodu uokolo.

"Oh, on me zaista ismijava. U ovom trenutku se borim s njim", tako glasi njen konačni zaključak.

Da su u tropskom raju postalo je jasno kad je Kim Kardaspridružila dečku Peteu Davidsonu na tropskom putovanju, a kasnije je na Instagram storyjima otkrila obožavateljima da su zajedno nakon što je napisala: "Plaža za dvoje".

No, kako su pratitelji pratili njezine najnovije fotografije u bikiniju, neki su i komentirali njezinu zabavu s Peteom iza kamere. Dok je bivša zvijezda reality showa Keeping Up With Kardashians pokušavala pozirati na dasci za veslanje, Pete se čuo u pozadini kako se smije.

Ispostavilo se da je on najbolji fotograf, a mi smo dobili najslađe slike i jednostavno smo se jako zabavili, napisala je Kim te dodala: "Čak je pokušao fotografirati dok smo vozili bicikle, iako mu to baš nije uspjelo."

Čitajte i: SJEĆATE LI SE ANNIE LENNOX? ZVIJEZDA EURYTHMICSA PRIMLJENA U KUĆU SLAVNIH, PAŽNJU UKRALA PORUKA NA NJENOJ ODJEĆI

Kim i Pete su privatnim zrakoplovom stigli u Papeete na otok Brando, a na Instagram Storyju je potvrdila kako je Pete napokon prošao - test za dečka. Sudeći po objavama na mrežama par se odlično slaže, a njihovim preslatkim trenucima nema kraja.

U najnovijim epizodama showaa The Kardashians Kim je otvoreno progovorila o svojoj vezi, te je priznala da je Pete "najbolje ljudsko biće koje je ikad upoznala" i priznala tko je napravio prvi potez. Naime, Pete je pozvao Kim u emisiju Saturday Night Live, i tako je sve počelo.

"Odradila sam SNL, a kad smo se poljubili, osjetila sam neku vibru. I onda mi je sinulo da bih trebala probati nešto drukčije. No Pete nije došao na moj after party pa sam nekoliko dana kasnije nazvala SNL produkciju i tražila Peteov broj", ispričala je Kim.

Linker
19. travanj 2024 16:37