RASKOŠAN DOM U GRADU ANĐELA

Oni žive američki san: Naš proslavljeni košarkaš proslavio 24. rođendan u društvu zaručnice

Proslavljeni košarkaški centar rodom iz Mostara proslavio je 24. rođendan, a njegova zaručnica Kristina Prišč otkrila je detalje slavljeničke večere.

Ivica Zubac, igrač LA Clippersa, uz mnoštvo balona, romantičnu večeru sa zaručnicom Kristinom Prišč (28) i sa psićem shiba inom Siom u krilu, proslavio je 24. rođendan. Kako je izgledalo intimno slavlje u njihovu losanđeleskom domu, na Instagramu je pokazala Kristina uz poruku: ‘‘Najsretniji rođendan najboljem i najzgodnijem frajeru na svijetu! Volim te do svemira i nazad!‘‘

Kristina svake godine svome dragome za rođendan naruči neobičnu tortu, a ove godine izbor je pao na Pokemon loptu iz američke slastičarnice House of Pastry. Par od 2019. živi u tri milijuna dolara vrijednoj vili, u rezidencijalnoj četvrti Mar Vista, a dizajn interijera osmislila je Kristina. Plavooka Slavonka koja je odrasla u Orahovici zbog Ivice se odrekla novinarske i manekenske karijere (bila je jedna od top deset finalistica Miss Universe Hrvatske 2014.) te ga odlučila pratiti u njegovoj sportskoj karijeri.

EKSKLUZIVNO: Zvijezda NBA-a i njegova zaručnica najavili veliko vjenčanje u Mostaru i otkrili tko će mladenki kreirati vjenčanicu

Kad su se zaljubili, ona je imala 23. godine dok je Ivici bilo tek 18.

- Za razliku od mene, koji sam odmah znao da sam upoznao ženu svog života, Kristini je trebalo malo vremena da shvati kako sam ja kao stvoren za nju - rekao je 2019. za Gloriju košarkaški as dodajući da ju je najviše mučila razlika u godinama.

Ivica je tada za sebe rekao da je znatno ozbiljniji od svojih vršnjaka, od 2016. karijeru gradi u inozemstvu (najprije u LA Lakersima pa u Clippersima) i naučen je na disciplinu i odgovornost. Prošle se godine upisao u povijest ne samo LA Clippersa nego i čitave NBA lige: izjednačio je klupski rekord po broju ubačaja bez ijednog promašaja, postao drugi igrač Clippersa nakon DeAndrea Jordana koji je zabio barem 20 uz 15 skokova bez promašaja, a prvi koji je to učinio za manje od 25 minuta igre. Osim Zupca i Jordana, u ovom stoljeću to je uspjelo učiniti još samo pet igrača.

Ništa od fešte: Koronavirus je našem proslavljenom NBA košarkašu ‘ukrao‘ vjenčanje

Kristina, pak, od djetinjstva obožava konje, a u Americi je krenula trenirati preponsko jahanje i planira natjecateljsku karijeru.

Par se trebao vječnati ovoga ljeta u Mostaru pred tristotinjak gostiju u čemu ih je spriječila pandemija koronavirusa. - Novi datum još nismo odredili jer ne znam što će biti s NBA sezonom - rekao je tada hrvatski košarkaš.

Linker
25. travanj 2024 14:50