godine im ne mogu ništa

Ona s njega ne skida pogled, a on s nje ruke! Sirove strasti slavnog para na romantičnoj večeri

Neki su zlobnici krajem prošle godine pisali kako je Tom Kaulitz odselio iz kuće Heidi Klum te da je njihovoj vezi došao kraj, no oni posljednjih mjeseci svojim pojavljivanjem i ljubavlju jasno daju do znanja da je bila riječ o bezočnim lažima.

Heidi Klum (48) i Tom Kaulitz (31) snimljeni su kako izmjenjuju nježnosti na romantičnoj večeri dok plove brodom na jezeru Wannsee u Berlinu. Zaljubljeni par dokazao je da je njihova ljubav još uvijek prepuna strasti jer su se tijekom večere neprestano ljubili, grlili i međusobno grijali u pokrivaču, posljednjeg dana prije povratka u Los Angeles. Zaljubljeni pogledi i dodiri upućivali su samo na jedno – u njihovom odnosu vlada prava idila.

image
Heidi Klum i Tom Kaulitz
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
image
Heidi Klum i Tom Kaulitz
FOTOGRAFIJE: SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

17 godina mlađi glazbenik osvojio ju je kada mu je bilo samo 27 godina, ali to im se nije pokazalo kao prepreka. Par se vjenčao u strogoj tajnosti nakon dvije i pol godine, u srpnju 2019. u Los Angelesu, a mjesec dana kasnije vjenčali su se po drugi put na luksuznoj jahti na talijanskom Capriju. Ceremonija se odvila na prekrasno ukrašenoj jahti gdje se udala i Jackie O. To je uistinu bila treća sreća za legendarnu njemačku manekenku.

Heidi Klum ima 45, dečko 28: 'Naše godine više smetaju drugima nego nama'

Za stilista Rica Pipina udala se 1997., a brak je potrajao do 2002. Tri godine kasnije uplovila je u bračnu luku s pjevačem Sealom s kojim ima troje djece: 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Johana i osmogodišnju Lou, dok iz veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom ima 13-godišnju kćer Leni.

Linker
20. travanj 2024 09:58