Nikolina Vukovic Stipanicev / Hanza Media
Rijeko ih viđamo

On je među najljepšim glasovima Hrvatske, a ona ugledna sutkinja! Zajedno još blistaju od sreće

Glazbenik Đani Stipanićev s "Četiri tenora" osvojio je prvu nagradu publike na 23. Večeri dalmatinske šansone. Podršku mu je pružala supruga Nelli, sutkinja Trgovačkog suda u Zagrebu.

Publika obožava "Četiri tenora", a pokazalo se to još jednom u Šibeniku - na 23. Večeri dalmatinske šansone, gdje su prvu nagradu publike za pjesmu "Moja Dalmacija" dobili "Četiri tenora" - Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić i Vladimir Garić. Posebno ih je razveselila činjenica da je nagrada došla od publike jer ona je ta za koju glazbenici stvaraju.

Prva nagrada ocjenjivačkog žirija otišla je u ruke Nene Belana i klape Cambi, drugu nagradu ponijela je grupa "The Obala" zahvaljujući pjesmi "Od tebe ća", a treću nagradu žirija osvojila je Martina Majerle.

Sibenik, 220820.
Na Trgu Republike Hrvatske odrzan je festival 23. Veceri dalmatinske sansone.
Na fotografiji: 4 tenora, Vladimir Garic, Djani Stipanicev, Marko Pecotic i Filip Hozjak.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
CROPIX
Četiri tenra oduševila su publiku Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, a ovo nije prvi put da su osvojili prvu nagradu od publike.

Podrška supruge nije izostala!

Laureati večeri nisu skrivali dobro raspoloženje, Đani Stipaničev posebno je bio sretan što mu je podršku iz publike pružala njegova dugogodišnja supruga Nelli, koju nemamo prilike često viđati u javnosti. Gospođa Stipaničev svoju uspješnu karijeru gradi u svijetu pravosuđa pa je tako odnedavno sutkinja Trgovačkog suda u Zagrebu.

Upoznali su se u Tribunju prije skoro 20 godina - i otad su nerazdvojni

Iznimno je u svijetu glazbe uspješan njezin suprug Đani, a zajedno su skladan par već skoro 20 godina. Par se, naime, 2002. godine upoznao u Tribunju, gdje otad ljetuju. Prenijeli su ljubav prema Đanijevom kraju i na svoje kćeri, koje su od oca naslijedile ljubav prema glazbi pa obje sviraju instrumente.

Sibenik, 020709.
Ljetna pozornica.
Koncert sibenske narodne glazbe.
Na fotografiji: pjevac Djani Stipanicev sa spurugom Nelli.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Nikša Stipaničev / CROPIX
Nelli i Đani Stipaničev upoznali su se u Tribunju 2002. godine na utrci magaraca!

Obiteljska idila para Stipaničev postala je potpuna kada su prije deset godina uselili u svoj impozantni dom koji se nalazi u Samoboru i proteže se na 400 četvornih metara. Oaza je to koja pruža sve blagodati blizine metropole, ali i prirode, mirnijeg okruženja koje traži obiteljski život, ali i naporan poslovni tempo. Oni su uspjeli uskladiti oboje.

Čitajte i:

Đani Stipaničev: Supruga me osvojila osmjehom

Đani Stipaničev uveo kćerkice u ljetni 'biznis'

Predsjednica odlikovala Maksima Mrvicu, sestre Husar, ali posebno emotivno je bilo posthumno odlikovanje Olivera Dragojevića

Đani Stipaničev sa suprugom uživao u večeri folklora

Bili smo na generalnoj probi rasprodanog spektakla 'Jesus Christ Superstar'

Linker
20. travanj 2024 11:45