Čestitke!

Omiljenom glumcu Andriji Miloševiću i njegovoj partnerici stigla prinova: Sinčić dobio posebno ime

Partnerica zvijezde serije ‘Andrija i Anđelka‘ rodila je carskim rezom dječačića kojem je ime dao njezin prijatelj iz djetinjstva

Zvijezda popularne serije Andrija i Anđelka, srpski glumac Andrija Miloševićpostao je otac, ali ne s Anđelkom. Njegova životna partnerica, glumica Aleksandra Tomić (32) donijela je na svijet malenog Relju. Dječačić je rođen carskim rezom, dobro je, baš kao i njegova mama.

"Ime mu je dao jedan od mojih najboljih prijatelja, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole. I danas smo bliski. Njegov prijedlog za našeg sina bio nam je najljepši“, otkrila je 32-godišnja glumica uoči poroda.

Andrija i Aleksandra zajedno su gotovo deset godina, dijete im je bilo žarka želja, a radosnu vijest da je prinova na putu otkrili su ove jeseni. Ovaj 43-godišnji glumac je dobro poznat domaćoj publici, najviše po seriji koju smo gledali na RTL-u. Nedugo prije poroda, izveo je svoju partnericu na ručak i prigodu ovjekovječio fotografijom.

Čitajte i: Još uvijek su duo: Andrija Milošević i partnerica raznježili obožavatelje nekoliko dana prije poroda

Ostvarila im se velika želja

Svjestan je, zacijelo, da ih sada očekuju roditeljske obaveze pa će se izlasci prorijediti. "Ja je izvedem van, a ona odmah hoće da se ljubi!", u svom se stilu našalio Andrija objavivši dvije romantične fotografije na kojima se njih dvoje grle i daju si pusu. Da čekaju dijete glumci su otkrili u listopadu prošle godine, kada je Sandra, kako je Andrija od milja zove, bila u petom mjesecu trudnoće.

"Kada su saznali da će postati roditelji, Andrija i Sandra su skakali od zadovoljstva. To im je bila velika želja koja im se sada ispunila. Mnogi su im već sada predvidjeli da će biti brižni roditelji, a to se vidi kada se igraju s djecom svojih prijatelja. Sandra je odlučila da će se povući iz kazališta kako bi se posvetila trudnoći. Sretne vijesti rekli su samo najbližima", izjavio je izvor blizak paru za Blic po pitanju sretne vijesti.

Linker
24. travanj 2024 08:33