NAJAVIO ODLAZAK

Omiljeni voditelj James Corden najavio veliku promjenu: ‘Ovo je bila najteža odluka ikad‘

Engleski komičar pokušavao je suzdržati emocije pred publikom, kada je najavio odlazak iz emisije ‘The Late late show‘, koju godinama vodi. Pokušavao ih je utješiti da imaju još godinu dana do kraja.

Jedna od najpopularnijih televizijskih osoba, James Corden obavijestio je svoje gledatelje o odlasku iz emisije te najavio kada će točno napustiti popularni The late late show.

"Ovo je bila najteža odluka koju sam ikada morao donijeti, stvarno jest. Nikada nisam uzimao ovaj posao zdravo za gotovo. Nikada. Ni jednom", priznao je Corden u kratkom isječku koji je objavljen tijekom emisije u četvrtak navečer.

Voditelj talk showa, priznao je svojoj publici da je potpisao novi ugovor te da će još neko vrijeme voditi emisiju.

"Prije sedam i pol godina počeo sam voditi ovu emisiju. I mogu vam reći da mi je promijenila život. Obožavam sve ljude koji ovdje rade. Tako sam ponosan na ono što smo postigli jer to iskreno nisam sanjao ni u najluđim snovima. Zaista sam sretan što mogu danas objaviti da sam potpisao novi ugovor i da ću voditi The Late Late Show", ispričao je komičar.

Čitajte i: Chris Rock konačno prekinuo šutnju na društvenim mrežama nakon sramotnog šamara na dodjeli Oscara

Bilo je i suza

Iako se borio sa suzama, Corden je uvjeravao svoju publiku da ne odlazi danas budući da imaju još godinu dana do kraja.

"Svi smo čvrsto odlučili da će ova godina biti najbolja godina za show rekao je. Bit će svakakvih iznenađenja, ali i suza. Bit će toliko suza", priznao je voditelj.

"Zato što je ovo bila najteža odluka koju sam ikad morao donijeti, zaista jest. Nikada nisam uzimao ovaj posao zdravo za gotovo. Nikad. Ni jednom. I... činjenica da nas gledate od kuće ili online. Gdje god da ste, u cijelom svijetu. Činjenica da vas možemo probati zabaviti i provesti vrijeme s vama apsolutna je privilegija za mene i svaku osobu koja stvara ovaj show."

"Ovih 12 mjeseci bit će sjajno, obećavam vam to", dodao je Corden.

image

Voditelj James Corden

KEVIN WINTER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Podsjetimo, dugogodišnji voditelj počeo je voditi The Late Late Show 2015. nakon što je preuzeo Craiga Fergusona. Osim po iskrenim intervjuima sa slavnim gostima, emisija je postala poznata i po ostalim zabavnim snimanjima, kao što je Carpool Karaoke, Spill Your Guts i Crosswalk Musical.

Linker
20. travanj 2024 15:47