Uzbudljiva promjena

Omiljena televizijska plavuša u novoj ulozi: Uskoro premijera iščekivane serije ‘Stjuardesa‘

Serija koja je zamišljena kao triler-komedija prvo će prikazati tri od ukupno osam epizoda, u kojima glavnu ulogu ima Kaley Couco, proslavljena ulogom Penny, nestašne susjede Sheldona Coopera i njegova cimera Leonard Hofstadtera iz ‘Teorije velikog praska‘.

Mračna triler-komedija temeljena na najprodavanijem romanu Chrisa Bohjalijana ima osam epizoda i govori o tome kako se cijeli život može promijeniti u jednoj noći. Stjuardesa Cassandra Bowden, koju glumi Kaley Cuoco, budi se u svojoj hotelskoj sobi u Dubaiju, mamurna od prethodne noći, i pronalazi mrtvo tijelo pokraj sebe.

Bojeći se zvati policiju, ona nastavlja svoje jutro kao da se ništa nije dogodilo te se pridružuje ostalim kolegama i pilotima koji putuju u zračnu luku. Međutim, u New Yorku ju dočekuju agenti FBI-a koji ju ispituju o njezinu nedavnom presjedanju u Dubaiju. I dalje nesposobna rekonstruirati noć, počinje se pitati je li zapravo ona ubojica.

Prvo tri epizode, zatim cijela serija

Nova serija "Stjuardesa“ (The Flight Attendant), s Kaley Cuoco u glavnoj ulozi, imat će premijeru 26. studenoga na HBO GO-u, kada prve tri epizode dolaze u ponudu. Serija će biti emitirana i na HBO kanalu od 14. prosinca u 20 sati.

Pored Kaley Cuoco, u seriji glume i Michiel Huisman,Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.T. Knight, Collin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews i Nolan Gerard Funk.

image
Kaley Cuoco uskoro ćemo vidjeti u glavnoj ulozi serije 'Stjuardesa'.
PHIL CARUSO

Producenti serije su Warner Horizon Scripted Television, Berlanti Productions & Yes i Norman Productions. Greg Berlanti, Kaley Cuoco, Steve Yockey, Marcie Ulin, Meredith Lavender i Sarah Schechter su izvršni producenti. Susanna Fogel je redateljica i izvršna producentica prve dvije epizode.

Linker
16. travanj 2024 02:01