Dunja Mazzocco Drvar
 Matej Dokić / Hanza Media
BACILA SE NA POSAO

Omiljena meteorologinja planirala kukičanje, a završila na laminatu: ''Život uvijek bira umjesto nas''

Omiljena meteorologija Dunja Mazzocco Drvar, osim što se nedavno požalila da je ovih dana praktički nemoguće izračunati preciznu prognozu, zbog atmosferskih situacija, bacila se i na usavršavanje kućnih radinosti.

Dunja Mazzocco Drvar (44) objavila je fotografija na kojoj se vidi da su radovi u punom jeku. Nije otkrila detalje, ali za pretpostaviti je da se radi na ''pofriškavanju'' životnog prostora.

''Rekli su da u vrijeme korone treba naučiti neku novu vještinu. Planirala sam kukičanje, ali život ima tu neku foru da uvijek bira umjesto nas. I tako - nakon knaufa, postavljanje laminata, napisala je Dunja.

Mazzocco je obožavateljica trčanja, ono ju opušta i rješava svakodnevnog stresa, a kako vidimo i radovi po stanu joj idu dosta dobro.

Dunja slovi za veliku profesionalku kada je posao u pitanju, pa osim laminata, vrlo rado govori o svom poslu i kako se ona ''bori'' sama sa sobom, ali i s drugima kada izrekne malo osjetljiviju informaciju, što se vremena tiče.

''Naravno, još nisam oguglala. Svaki put kad izreknem neku malo osjetljiviju informaciju poslije me to kopka sve dok ne vidim je li i koliko bila precizna. Bilo je i situacija u kojima sam navijala budilicu i ustajala u gluho doba noći da bih pogledala podatke i uvjerila se je li, na primjer, fronta sa snijegom stigla po voznom redu. A kad i ne bih imala taj svoj unutarnji glasić koji mi kljuca po glavi, na to bi me svakako podsjećali vjerni kritičari na portalima i društvenim mrežama. E, zbog njih mi ponekad dođe i da zaplačem!'', rekla je Dunja svojedobno za Gloriju.

Tako je otkrila i da često dobiva pozive od znanih i neznanih s dobro poznatim pitanjem: ''Kakvo će vrijeme biti sutra?''

Ivan Pavliš
Dunjina meteorološka javljanja su originalna i uvijek im da svoj pečat.

''Zovu, i prijatelji i neprijatelji. Ne nervira me. I ja zovem svoju prijateljicu dermatologinju kad primijetim nešto neobično na koži. Ili prijateljicu odvjetnicu kad mi stigne obavijest o ovrsi'', izjavila je ova simpatična RTL-ova prognostičarka.

Čitajte i:

Dunja Mazzocco Drvar otkrila kakva nas jesen čeka i priznala: 'Zbog kritika mi nekad dođe da zaplačem'

Beckham i malena Harper objavili sliku koju im je lajkala i kultna glumica iz Prijatelja koja se više ničega se sjeća

Višnjić potresen nedavnim događajima olakšao dušu: 'Jednostavno ne mogu šutjeti, lud sam i tužan'

Tom Jones na životu može zahvaliti samo njoj: 'Nisam disao i htjeli su me otpisati, ali ona me spasila'

Kraljica pokazala tko drži uzde: Prvo pojavljivanje u javnosti nakon izolacije uoči velike obljetnice

Unuka Grace Kelly kreira neobične modne komade: 'Inspiraciju pronalazim u ženama iz moje obitelji'

Glazbenica se prisjetila svojih početaka i izmamila osmjehe: 'Nisam ni znala da imam sramežljivu fazu'

Linker
18. travanj 2024 15:48