Profimedia, Xposurephotos
U DOBROM DRUŠTVU

Okrenula je novu stranicu: Pamti ga po raskidanju zaruka, ali uvijek mu se vraća

Prošle je godine na istom mjestu raskinula zaruke, ali od tada je okrenula novu stranicu i ponovno uživa - ovog puta u društvu drugog muškarca.

Već nekoliko godina joj je omiljeno odredište grčki otok poznat po odličnom noćnom životu, ali i prizorima koji oduzimaju dah zahvaljujući snježno bijelim kućicama u kontrastu s plavom bojom. Iako joj je prošlogodišnje ljetovanje ostalo u ružnom sjećanju, neodoljivi Mikonos niti ove godine nije zaobišla.

Dobro raspoložena glumica Lindsay Lohan (31) opuštala se u društvu nepoznatog muškarca, a svu pažnju, dok se skrivala ispod suncobrana usmjerila je na psihološki triler "Honeymoon" Tine Seskis.

Profimedia, Xposurephotos

Niti američka glumica, koja je u svijet filma ušla još kao 10-godišnjakinja, nije odoljela ovogodišnjem najvećem trendu na plažama - crvenom jednodijelnom kupaćem kostimu. Ona je odabrala komad s izrezima i dubokim dekolteom, a kada nije uživala na ležaljci, zaogrnula bi se bijelom maxi suknjom na vezanje i zaštitila od sunca jednostavnim šeširom. Pažnju su privlačile jedino njezine natikače na kojima je pisalo "Beach Please", a sve svoje stvari bez kojih ne može ni na plaži potrpala je u torbicu s printom medvjedića.

Profimedia, Xposurephotos

Iako joj prošlogodišnji odmor na Mikonosu neće ostati u lijepom sjećanju, čini se kako ove godine uživa punim plućima. Naime, lani su paparazzi "uhvatili" žestoku svađu između nje i njezinog tadašnjeg zaručnika Egora Tarabasova na kojima se vidi kako je on nakon prepirke snažno hvata za ramena i savija joj ruku. Zaruke su uskoro raskinute, a Lindsay je odlučila okrenuti novu stranicu. Krenula je s lansiranjem svojeg lifestyle portala, dobila je ulogu u drugoj sezoni humorističnog serijala "Sick Note", a razmišlja i o povratku pjevanju - u čemu ju je podržalo osam tisuća obožavatelja na Twitteru.

Linker
19. travanj 2024 23:59