Zar stvarno?

Odluka Katy Perry da psa prebaci na vegansku prehranu zgrozila mnoge: ‘Molim te, nemoj to raditi‘

Američka pjevačica Katy Perry izazvala je ljutite komentare obožavatelja nakon što je izjavila da ju u njezinom novom životnom stilu prati i njezin pas Nugget. Naime, nakon što je 2020. rodila svoje prvo dijete, sa zaručnikom, glumcem Orlandom Bloomom, pjevačica je odbacila meso i odlučila postati veganka.

"95 posto sam spremna da postanem 100-postotni vegan. Moj pas Nugget mi se pridružio na ovom putovanju prije četiri mjeseca. Molite za nas", napisala je na društvenim mrežama, no mnogima se njezina odluka nimalo nije svidjela i prozivaju je za "okrutnost nad životinjama".

"Nadam se da ti se Nugget pridružio samo radi emocionalne podrške! Psi ne bi trebali biti vegani, pa te molimo da ga nastaviš adekvatno hraniti! ", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Čekaj, i tvoj pas je vegan? Molim te, nemoj to raditi, to nije dobro za pse", "Ne moraš svoje prehrambene navike preslikavati na psa. Ako si željela ljubimca vegana, mogla si nabaviti zeca. Ako tvoj pas nije alergičan na proteine iz životinjskog mesa, osiguraj mu uravnoteženu prehranu", poručili su joj ostali.

Neki je podržavaju

Ipak, članovi PETA-e pohvalili su njezinu odluku, napisavši: "Toliko smo sretni zbog tebe i Nuggeta. Uživat ćete u ovom obliku prehrane i pomaganju životinjama. Postoje zdrave, veganske poslastice koje će Nugget obožavati".

image
Katy Perry i Orlando Bloom.
IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Katy je ranije priznala da ju je zaručnik Orlando Bloom, s kojim ima petomjesečnu kćer Daisy, uvijek poticao da se bolje brine o sebi, uključujući i držanje veganske prehrane.

"Uvijek me pokušava nagovoriti na planinarenje, jogu ili vegansku hranu", rekla je pjevačica. No, nakon šale da joj je draži "Taco Bell", kazala je da razlike u vezi nisu nužno loše i da "mora postojati ravnoteža" na kojoj ona inzistira.

Linker
20. travanj 2024 00:01