ODLIČAN IZBOR SANDALA

Odlična inspiracija: Anne Hathaway nosi sandale koji će mnogi nositi non-stop ovog ljeta

39-godišnja glumica fotografirana je u New Jerseyju sa sunčanim naočalama, perikom (koja je vjerojatno dio njezinog kostima za film) i crnim parom Birkenstock sandala

Mame mogu biti izvrstan izvor inspiracije. Obraćamo im se za životne savjete,usvajamo njihove omiljene savjete o ljepoti i često 'kopamo' po njihovom ormaru kada poželimo neki vintage komad. Dakle, kada smo prošli tjedan vidjeli Anne Hathaway kako šeće po setu filma Mother's Instinct u minimalističkom izdanju ostali smo oduševljeni.

Američka glumica je za ovu prigodu odjenula prozračni bež kombinezon, narančasti kardigan, ogrlicu s perlicama, a cijeli outfit je zapečatila velikim crnim sunčanim naočalama. Ne znamo točan brend njenog kombinezona, ali ne bismo se iznenadili da je napravljen od lana jer je savršen za ljeto. I to s dobrim razlogom, lagani materijal je prozračan i upija vlagu bolje od drugih vrhunskih tkanina.

Ono što smo odmah primijetili su crne Birkenstock sandale koje su očito idalan izbor za ljetne dane kada poželite odmoriti stopala od neudobne obuće.

image

Anne Hathaway u New Jerseyu

NANCY RIVERA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Riječ je o sandalama koje imaju dvije podesive trake s kopčom za pridržavanje vaših stopala i udobnu podlogu od pluta koja se s vremenom prilagođava obliku vaših stopala. Također nude vrhunsku potporu svoda i dovoljno prostora za prste te pružaju cjelodnevnu udobnost.

image

Anne Hathaway na snimanju filma

NANCY RIVERA/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače, Hathaway nije jedina obožavateljica poznatog brenda. Reese Witherspoon, Chrissy Teigen, Katie Holmes, Mandy Moore i Hilary Duff samo su neke od slavnih mama koje smo tijekom godina vidjeli kako nose različite stilove Birkenstocka.

Glumica vam može biti odlična ljetna inspiracija ako ste se zaželjeli opuštenih kombinacija, ali nemate ideja kako ih iskombinirati. Možete nositi svoj prozračni kombinezon s crnim sandalama za ručak ili piknik tijekom vrućih dana. Nakon zalaska sunca nabacite traper jaknu i sandale s platformom i bit ćete spremni za večernji izlazak.

U nastavku izdavajamo Birkenstock sandale s naših tržišta inspiriranih lookom Anne Hathaway.

image

Natikače BIRKENSTOCK
671,00 kn

ECIPELE.HR

image

Natikače BIRKENSTOCK
780,00 kn

ECIPELE.HR

image

Natikače BIRKENSTOCK
598,00 kn

ECIPELE.HR

image

Natikače BIRKENSTOCK
508,00 kn

ECIPELE.HR
Linker
25. travanj 2024 05:31