Najteži gubitak

Odlazak bez prilike za iskupljenje: Adele pretrpjela gubitak koji joj ništa neće moći nadoknaditi

Otac pop dive preminuo je nakon duge borbe s karcinomom, a ona mu nije dala priliku popraviti njihov odnos: nije mu mogla oprostiti što ju napustio kada je imala nepune tri godine.

Britanska pop zvijezda Adele više neće moći popraviti zahlađen odnos s ocem Markom Evansom niti zacijeliti rane koje nosi iz djetinjstva. Preminuo je prošlog tjedna u 58. godini, poslije proslave njenog 33. rođendana, iscrpljen sedmogodišnjom borbom s karcinomom crijeva, a do samog kraja nadao se da će se pomiriti s kćerkom kako bi mogao otići u miru. Nekoliko puta pokušavao je kontaktirati s Adele i popraviti stvari, vjerujući da će mu dopustiti upoznati osmogodišnjeg unuka Angela kojeg je pjevačica dobila u bivšem braku sa poduzetnikom Simonom Koneckijem, no ona je uporno odbijala i samu pomisao da se pomire, piše Daily Mail.

"Ne može misliti kako je ne želim vidjeti i pokazati joj da želim imati neku ulogu u njezinom životu", govorio je još nedavno njezin bolesni otac.

Čitajte i: Pjevačica na rubu suza! Otkriveno tko je zaslužan za novi izgled slavne Adele: 'Neugodno joj je, srami se'

Proživjela život bez oca

Čini se kako njihova zavada traje predugo da bi ga mogla popraviti isprika, koliko god iskrena bila. Kada je imala nepune tri godine, otac je ostavio njezinu mamu Penny Adkins, ne mareći za kćer. Njihovi povremeni susreti - o čemu svjedoči zajednička fotografija snimljena na izletu kada je bila osmoškolka - nisu bili dovoljni da izgrade kvalitetan odnos, što mu pjevačica nije mogla oprostiti.

"Bio sam najgori otac u trenutku kada me je Adele najviše trebala. Puno sam pio, po dvije litre votke dnevno, a samo dragi Bog zna kako sam to preživio. Sramimo sam se svojih postupaka, svjestan kako je za Adele najbolje da me ne viđa u tom stanju", rekao je svojedobno u jednom istupu u javnost. Kako god bilo, njega više nema, a pop diva odsad će se pitati što bi se dogodilo da je popustila i pružila mu priliku iskupiti se?

Linker
19. travanj 2024 17:17