Girl power

Od sada i petkom: Mojmira Pastorčić preponosna na kolegice s kojima priprema posebno izdanje ‘Direkta‘

Od ove jeseni RTL uvodi promjene u shemu emitiranja jedne od omiljenih emisija, nakon šest godina ‘Direkt‘ će se prikazivati i petkom, a za tu posebnu emisiju zadužena je i posebna ekipa.

Informativni, kasnovečernji magazin 'RTL Direkt' već je šest godina jedan od omiljenih TV sadržaja domaće publike, svih se ovih sezona emitirao četiri dana u tjednu, no od ove jeseni s RTL Televizije najavili su novosti. Naime, od ovog će ga tjedna gledatelji moći pratiti od ponedjeljka do petka. Posljednjeg radnog dana u tjednu, produkcija je pripremila i neke novosti.

"Shvatili smo da vam četiri emisije 'RTL Direkta' jednostavno nisu dosta i više se nećemo opraštati četvrtkom. Početak je vikenda, ljudi se žele opustiti, nećemo ih daviti 'općologijom' u 22.30 sati. Bit će to emisija baš za petak! Malo više razgovora u studiju, manje dnevnih vijesti, više osvrta na tjedan iza nas“, rekla je voditeljica Mojmira Pastorčić koja je dobila ovaj 'novo-stari angažman', a kako prenosi RTL iznimno je ponosna i na ljude s kojima radi.

image
Mojmira Pastorčić vodit će 'RTL Direkt' petkom
BORIS KOVACEV/CROPIX

Čitajte i: Mnogima je druga doza bila kobna: Omiljena TV emisija zbog iznenadnih okolnosti ima promjene

Girl power ekipa

"Emisiju radi druga ekipa, i to girl power ekipa! Iskusna reporterka Amela Čilić, svestrana Lada Marinović, mlada talentirana producentica Antonija Bradač i ja kao urednica i domaćin emisije“, rekla je ova nagrađivana novinarka i voditeljica i prva voditeljica nacionalne televizije u Hrvatskoj koja je program vodila iz svog doma.

"Gledatelji mogu očekivati četrdeset minuta zanimljive emisije. Dobre priče, konflikt, kontroverziju... Vidjet ćete, već ovaj petak“, najavila je Pastorčić. Naime već ovog petka, 1. listopada prikazuje se 'RTL Direkt' u novom terminu kao uvod za vikend.

Linker
23. travanj 2024 12:49