Na australskom Tjednu mode 1999. godine
 Getty Images
Tko bi rekao?

Od pankerice do dame: Ivanka Trump otkrila detalje divlje mladosti

Dio memoara Ivane Trump rezerviran je za ispovijest njezine kćeri koja je otkrila zanimljive detalje svoje buntovničke prošlosti.

Memoari Ivane Trump "Raising Trump" o odgoju djece i majčinstvu ugledali su svjetlo dana prije tjedan dana i odmah podigli prašinu. Naime, otkrila je sočne detalje o braku s Donaldom Trumpom, a izjavila je kako sebe smatra prvom damom jer je bila prva supruga predsjednika SAD-a. Uvjerena je i kako joj pripadaju sve zasluge za tako dobro odgojenu djecu, a nakon što su Ivanka, Eric i Donald Jr. završili fakultet rekla je kako ih je predala suprugu uz riječi – izvoli, sada je na tebi red.

Iskustva o odrastanju s Donaldom i Ivanom otkrila je i njihova 35-godišnja kći Ivanka Trump. Dio knjige čine priče o tinejdžerskim godinama savjetnice američkog predsjednika koja je u jednom poglavlju otkrila kako je prolazila kroz pankersku fazu. U to je vrijeme ludo zaljubljena bila u frontmena Nirvane te je nosila flanelske košulje, a s njezinim se pobunjeničkim mušicama jedva borila majka.

Ivana Trump (R) arrives with her daughter Ivanka at the 'Bal de la Rose' (Rose Ball) annual charity event for the Princess Grace Foundation in Monaco, August 3, 2001. - PBEAHUKYWDN
S majkom Ivanom Trump 2001. godine

"Kad sam u devedesetima prolazila kroz pankersku fazu, obožavala sam Nirvanu. Moja garderoba sastojala se od poderanih samt hlača i flanelskih košulja. Jedan dan poslije škole obojila sam kosu u plavo. Moja majka nije baš bila zadovoljna s tom odlukom. Samo je bacila pogled na mene i odvukla me u najbližu drogeriju te kupila pakiranje boje za kosu od 10 dolara. Već me tu večer natjerala da obojim svoju kosu natrag u blond. Boja koju je odabrala je bila tri nijanse svjetlija od moje prirodne svijetlosmeđe... i nikad ju više nisam promijenila!" otkrila je bogatašica.

403603 27: Model Ivanka Trump arrives at the premiere of
Getty Images
Ostaci pankerskog stila 2002. godine

A prava je drama nastupila nakon smrti njezinog omiljenog pjevača."Nedugo poslije toga čula sam da je Kurt Cobain, pjevač i gitarist Nirvane, počinio samoubojstvo. Bila sam šokirana. A mama, koja uopće nije ni znala tko je on, nije baš suosjećala sa mnom. Nakon što sam 24 sata neutješno plakala u svojoj sobi, sasvim sama, mama je odlučila stati na kraj tome i odvukla me na večeru" rekla je Ivanka Trump za koju danas nitko ne bi povjerovao da je nekoć bila buntovnica.

Linker
14. travanj 2024 19:26