NE MOŽE SAKRITI OSJEĆAJE

‘Očito je gađenje koje osjeća prema tom čovjeku‘: Grimasa bivše prve dame pored Donalda Trumpa postala viralni hit!

Da bivši američki predsjednik i njegova supruga imaju očitih bračnih problema, odavno se šuška, a snimku s utakmice koju su pratili u Atlanti zbog Melanijine grimase koju je kamera uhvatila, sada svi komentiraju!

Nakon što je iselila iz Bijele kuće, bivša prva dama Melania Trump najprije je uzela predah od javnosti, a sada je s bivšim američkim predsjednikom i suprugom Donaldom Trumpom viđena na utakmici između Atlanta Bravesa i Houston Astrosa u Atlanti.

image
Donald i Melania su se upoznali 1998. na zabavi.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sam posjet, međutim, ne bi izazvao toliku pažnju da kamera nije uhvatila Melanijinu grimasu koja je ubrzo postala viralni hit!

Čitajte i: Čeka li Donalda Trumpa treći razvod? Stručnjaci tvrde da je Melania sve odigrala bez ijedne greške

Na snimci se, naime, vidi kako Trump podiže palac i plješće uživljen u utakmicu dok se Melania pored njega smije u kamere. Čim se, međutim, okreće od kamere, osmijeh joj se vrlo brzo pretvara u grimasu.

"Koliko god se trudila to ne pokazati u javnosti, očito je gađenje koje osjeća prema tom čovjeku", "Smijem se naglas", "Ne mogu prestati ovo gledati", samo su neki od komentara ispod objave koja je ubrzo privukla tisuće komentara i lajkova.

Mnogi su im prognozirali razvod

U kakvom su odnosu bivši stanari Bijele kuće i je li grimasa imala neko skriveno značenje, znaju samo Trumpovi, no još su im krajem prošle godine mnogi "prognozirali" skori razvod.

Čitajte i: Melania Trump navukla gnjev javnosti jer joj je važnije bilo fotografiranje od izgubljenih života u Kapitolu

"Melania broji minute do trenutka kada će izaći iz Bijele kuće i razvesti se od Donalda", rekla je tada Marosa Manigault Newman, bivša bliska suradnica prve dame koja je Donalda upoznala na zabavi 1998. godine kada je bio vrlo uspješan poduzetnik.

image
Iduće godine supružnici bi trebali proslaviti 17. godišnjicu braka.
SHUTTERSTOCK/EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mnogi smatraju da je Melania nakon istjecanja Trumpovog predsjedničkog mandata napokon došla do slobode, a tu odluku je odgađala jer je znala da ako ga osramoti i zatraži razvod dok je predsjednik, on će već pronaći način da je kazni.

Hoće li se Donaldov treći brak raspasti, vrijeme će pokazati, a par bi u siječnju iduće godine trebao proslaviti 17. godišnjicu.

Linker
17. travanj 2024 22:17