RAT POZNATIH SESTARA

Obiteljski odnosi postaju sve gori: Britney Spears na Instagramu otpratila ‘zločestu‘ sestru Jamie Lynn

Jamie Lynn će uskoro promovirati svoje memoare na 240 stranica, koji su izvorno nosili naziv ‘I Must Confess: Family, Fame, and Figuring it Out‘, pozivajući se na tekst u Britneyinom hitu "Baby One More Time" iz 1998. godine.

Dobitnica Grammyja Britney Spears (40) više ne prati svoju mlađu sestru Jamie Lynn Spears (30) na Instagramu, ako je to uopće i činila, piše Daily Mail.

U međuvremenu, 30-godišnja bivša zvijezda Nickelodeona i dalje prati svog 44-godišnjeg brata Bryana i svoju slavnu sestru i pop ikonu Britney. Britneyino svjedočanstvo na sudu 23. lipnja otkrilo je da je htjela 'tužiti' članove svoje obitelji jer su '13 godina živjeli od njenog skrbništva'.

image

Britney i Jamie Lynn Spears

WRIGHT/BEINY/WENN/PROFIMEDIA

"Ne samo da moja obitelj nije učinila ništa, nego je moj tata Jamie bio za to. Sve što mi se dogodilo morao je odobriti moj tata", rekla je tada Spears, kojoj je skrbništvo prestalo 12. studenog nakon dugih trinaest godina.

Ubrzo nakon toga, Jamie Lynn prekinula je šutnju razdražljivim, sad već izbrisanim videom u kojem je tvrdila da je "samo voljela, obožavala i podržavala svoju sestru".

https://www.instagram.com/p/CX6u3RePHag/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

"Nije me briga hoće li ona pobjeći u prašumu i imati milijun beba usred ničega ili se želi vratiti i dominirati svijetom na način na koji je već toliko puta prije,' rekla je u videu vidno bijesna Jamie Lynn.

image

Britney Spears i Sam Ashgari

IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Britney Spears u novom videu fanove ostavila u šoku: Drži li to ona bebu u naručju?

"Zato što nemam što dobiti ni izgubiti na bilo koji način, ova situacija me ni na koji način ne pogađa, jer ja sam samo njezina sestra koja brine samo za svoju sreću", rekla je.

Sestra je izvodila Britneyjine pjesme

Dana 17. srpnja, bivši Mickey Mouse Club ponovno je uzeo Jamie Lynn na zadatak zbog obrade remixa njezine pjesme Till the World Ends iz 2011. na dodjeli Radio Disney Music Awards 2017. gdje je dobila počast.

"Ne sviđa mi se što se moja sestra pojavila na dodjeli nagrada i izvodila moje pjesme",napisala je tad Britney te dodala. "Moj takozvani sustav podrške duboko me povrijedio!"

image


Jamie Lynn Spears

JIM SMEAL/SHUTTERSTOCK

Dana 19. srpnja, Spears je osudila Jamie Lynn u videu, nazvavši je 'zločestom' jer joj nije bila veća podrška i suprotstavljala se njihovom 69-godišnjem otuđenom ocu.

Plavuše rođene u Mississippiju nisu zajedno pozirale od 2018. godine kada su njihove obitelji zajedno ljetovale.

Britney trenutno prati 46 Instagram profila uključujući svog zaručnika Sama Asgharija i brojne pop legende uključujući Paula McCartneyja, Eltona Johna, Janet Jackson, Beyoncé, Adele - ali ne i Madonnu.

https://www.instagram.com/p/CYLSCFbs2Wf/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Čitajte i: Obračun Britney Spears se nastavlja: 'Bilo je to prilično jadno od mog oca i trojice muškaraca s kojima je došao'

Među neobičnijim profilima koje Spears prati uključeni su i Tito Raccoon, @cutecatsfu i lanac sendviča Southwestern Schlotzsky's.

Slavna pjevačica čak prati službeni Britney Army @britneyarmyfanclub, koji nije objavljivao od 2019. godine.

Što se tiče Jamie Lynn, ona će uskoro promovirati svoje memoare od 240 stranica, koji su izvorno nosili naziv "I Must Confess: Family, Fame, and Figuring it Out", pozivajući se na tekst u Britneyinom hitu "Baby One More Time" iz 1998. godine.

Nakon reakcije, Spears je promijenila naziv svoje priče o svemu u "Things I Should Have Said", koju će Worthy Books objaviti 18. siječnja.

Linker
24. travanj 2024 03:50