LJUBAVNA REPREZENTACIJA

Novi teren, nove situacije: Donosimo sve o ljubavnim životima naših vatrenih!

Osim na travnjaku, našim nogometašima koji nastupaju na Euru uzbudljivo je i u privatnom životu. Neki su već dulje vrijeme u sretnim brakovima, drugi su se tek vjenčali i očekuju prinove, a neki upravo proživljavaju drame...

Budno pratimo svaki njihov korak na terenu i uzbuđeni smo zbog svakog gola. O privatnim životima naših nogometaša ipak manje i rijeđe čujemo. Ovo su ljubavne priče naših vatrenih reprezentativaca!

Andrej Kramatić (29) i Mija Ćurković (29)

Doktorica veterine i igrač njemačkog kluba Hoffenheim civilno su se vjenčali krajem ožujka ove godine, nakon četverogodišnje veze, a s prvim jesenskim danima postat će i roditelji. Nakon toga pripremaju crkveno vjenčanje i veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

Čitajte i: Ivan Rakitić i Raquel Mauri na egzotičnom putovanju proslavili važan datum: ‘Volim te, princezo...‘

Bruno Petković (26) i Iva Šarić (32)

Novinarka HRT-a i napadač zagrebačkog Dinama upoznali su se u prosincu 2019., kad je on bio njezin gost u emisiji Klub7, a već idućeg proljeća rodila se ljubav. Počeli su živjeti zajedno u Zagrebu, a početkom travnja ove godine dobili su sinčića Adriana.

image
Novinarka HRT-a i napadač zagrebačkog Dinama upoznali su se u prosincu 2019.
IVNA POSAVEC

Matea (29) i Šime Vrsaljko (29)

Iako su djelovali kao savršen par, koji se zaljubio još u srednjoj školi, nedavno su krenule glasine o njihovom razvodu. I to nakon što je igrač Atlético Madrida obrisao sve zajedničke fotografije s Instagrama. Imaju sinčića Brunu, rođenog 6. lipnja 2018. - uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.

image
Matea i Šime imaju sina koji se rodio uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji.
LUKA GERLANC/CROPIX

Ana i Nikola Vlašić (23)

Brat naše poznate atletičarke Blanke Vlašić i napadač moskovskog CSKA trebao bi postati tata krajem lipnja - baš tijekom Europskog prvenstva. Svoju je odabranicu i najvatreniju navijačicu pred oltar odveo prošlog mjeseca u rodnom Splitu, nakon petogodišnje veze, a zajedno žive u Moskvi.

image
Brat naše poznate atletičarke Blanke Vlašić i napadač moskovskog CSKA trebao bi postati tata krajem lipnja!
Privatni album

Adriana Đurđević (29) i Duje Ćaleta Car (24)

Nakon što su više od četiri godine bili u vezi, dubrovačka manekenka i pravnica i branič francuskog Marseillea, rodom iz Šibenika, vjenčali su se 25. svibnja na terasi tvrđave Revelin. Najesen će pak prvi put postati roditelji.

Mateo (26) i Izabel Kovačić (28)

Zagrebačka poduzetnica i napadač londonskog kluba Chelsea zaljubili su se kao srednjoškolci u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Ondje su se 17. lipnja 2017. vjenčali, a lani u listopadu su dobili sina Ivana.

image
Mateo i Izabel Kovačić upoznali su se kao srednjoškolci!
MARKO TODOROV/CROPIX

Dominik Livaković (26) i Helena Matić (27)

Golman zagrebačkog Dinama, koji bi uskoro trebao započeti inozemnu karijeru, siguran je da će ga na tom putu pratiti i dugogodišnja djevojka, bivša klizačica koja je diplomirala industrijski dizajn. Žive zajedno nedaleko od maksimirskog stadiona, a imaju i trogodišnjeg ljubimca Cruza, križanca sibirskog haskija i pomeranskog špica.

image
Dominik i Helena žive zajedno nedaleko od maksimirskog stadiona.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Čitajte i: Na vrelom pijesku umjesto na zelenom travnjaku: Raketa pokazao kako provodi svoju "reprezentacijsku" mirovinu

Luka (35) i Vanja Modrić (38)

image
Jedan od najboljih igrača svijeta ove je godine proslavio 11 godina braka.
NIKSA DUPER/CROPIX

Jedan od najboljih igrača svijeta ove je godine proslavio 11 godina braka, a među Vatrenima je rekorder i po broju djece. Veznjak Real Madrida otac je trogodišnje Sofije, osmogodišnje Eme i desetogodišnjeg Ivana.

Domagoj (32) i Ivana Vida (27)

image
David, sin Domagoja i Ivane Vida pokazuje ljubav prema nogometu.
GORAN SEBELIC/CROPIX

Premda je bivša Kraljica Hrvatske s juga Hrvatske, a branič turskog Bešiktaša iz Slavonije, nakon šestogodišnje veze su se vjenčali u - Istri. Bilo je to 16. lipnja 2017., kad je njihov sinčić David, koji također pokazuje ljubav prema nogometu, imao dvije godine.

Linker
24. travanj 2024 06:08