VODITELJICA

Novi poslovni pothvat! Severina će biti kolegica Ivani Paradžiković, na regionalnoj televiziji imat će svoju emisiju?

Riječ je o regionalnom news kanalu TV Una kojeg u Banjoj Luci pokreće Igor Dodik, sin Milorada Dodika. Glazbenica će voditi talk-show, a novinarka i voditeljica istraživačku emisiju.

Dolaskom nove televizije na regionalne prostore otvaraju se mjesta za brojne angažmane. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, na novoj bi televiziji glazbenica Severina trebala voditi vlastiti talk-show. U Banjoj Luci TV Una pokreće Igor Dodik, sin političara Milorada Dodika. Riječ je o televiziji koja će svoj program emitirati putem interneta i telekom operatera, bit će riječ primarno o news kanalu.

S emitiranjem bi televizija trebala krenuti krajem godine, a njezino predstavljanje bit će na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju. Severina će, izgleda, biti kolegica s bivšom voditeljicom i zaštitnim licem emisije Nove TV "Provjereno", a Ivana Paradžiković na TV Una vodit će emisiju sličnog koncepta, koja će se fokusirati na istraživačko novinarstvo. Ivana nije željela komentirati tu vijest te je za Slobodnu Dalmaciju tek kratko rekla kako će o tome govoriti kada za to dođe vrijeme.

image
Severina i Igor Kojić rastali su se 19. kolovoza 2021. godine.
VOJKO BASIC/CROPIX

Nakon rastave sa sada već bivšim suprugom Igorom Kojićem i odlukom suda o ravnopravnom skrbništvu, Severina i na poslovnom planu okreće novu stranicu, no to nije njezin prvi televizijski angažman.

Sa glazbenicom Ivanom Banfić bila je voditeljica HRT-ove glazbene emisije "Top Cup" iz 1989. godine. Bila je namijenjena mlađoj publici, a emitirala se godinu dana.

Čitajte i: Severina ekskluzivno o borbi dugoj 20 mjeseci: 'Aleks se vraća, kuvam mu paštašutu'

Čitajte i: Paradžiković o gorućem problemu u Zagrebu koji je doživio i njen sin: 'Prvi dan srednje škole moje je sin proveo doma'

Linker
20. travanj 2024 17:34