friški par

Nova ljubav na pomolu: Angelina Jolie i The Weeknd ponovno uhvaćeni, ali gdje su nestali osmjesi?

Već se neko vrijeme šuška da slavna glumica ljubi poznatog glazbenika, no njih dvoje o tome nisu rekli ni riječi – nisu ni trebali jer fotografije govore sve – ponovno su uhvaćeni u romantičnoj večeri.

Angelina Jolie (46) i The Weeknd (31) u zajedničkom, već drugom po redu izlasku, ostavljaju dojam kao da su snimljeni pri povratku s karmina, a ne nakon romantične večere. Pretpostavka je da su tome krivi paparazzo fotografi koji ih prate na svakom koraku, pa tako i ovoga puta kada su snimljeni nakon večere u otmjenom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici gdje su snimljeni i prvi puta, 30.lipnja.

Par je svojim pojavljivanjem nastavio potpirivati ​​romantične glasine o ljubavnoj vezi kada su dva i pol sata proveli u privatnom dijelu obiteljskog talijanskog restorana.

Čim su ugledali gomilu fotografa ispred restorana, majka šestero djece i 15 godina mlađi pjevač uskočili su na stražnje sjedalo crnog terenca koji ih je čekao i odvezli su se do njegove vile u Bel-Air vrijedne 70 milijuna dolara.

Modno usklađeni – oboje u crnini, ona vjerna klasici u crnom baloneru, salonkama i torbici Yves Saint Laurent lica su skrivali ispod crnih zaštitnih maski.

Hoće li joj zaliječiti rane od razvoda?

Njezini se fanovi nadaju da je glazbenik napokon unio ljubavnu sreću u život ove velike humanitarke nakon razvoda od glumca Brada Pitta koji ni pet godina nakon što ga je zbog nepomirljivih razlika zatražila – nije finaliziran. Iako su potrošili milijune na odvjetnike, dogovor i dalje nije postignut.

Angelina Jolie otkrila zašto je morala žrtvovati karijeru: ‘Došlo je do promjena u obitelji‘

"Razvod je bio zaista kompliciran. Pred kraj moje veze s Bradom nisam se mogla prepoznati, kao da sam izgubila dio sebe. Postala sam manja, nebitna, iako to nisam pokazivala. Bila sam duboko, istinski tužna, povrijeđena, ali s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u poniznost i osjećaj beznačajnosti. No, to je lekcija koju prenosim svojoj djeci, tu energiju obnavljanja koja nam može donijeti i sreću. Morala sam je ponovno otkriti i to uz neke zdravstvene probleme. Kad se sve to slegne, shvatite koliko ste sretni što ste živi", rekla je Angelina prije dvije godine u jednom od intervjua.

image
Angelina Jolie i Brad Pitt dok su bili sretni u braku.
ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Brad Pitt rekao je kako je njegova ovisnost o alkoholu jedan od razloga kraja ljubavi s Angelinom. "Otišao sam daleko koliko sam mogao pa sam si oduzeo privilegije pijenja", rekao je glumac koji je, nakon što je Angelina zatražila razvod od njega, godinu dana proveo u Anonimnim alkoholičarima.

Borbi se ne nazire kraj: Angelina Jolie priznala da se tijekom braka s Bradom bojala za sigurnost djece

Linker
19. travanj 2024 18:49