Obožavatelji oduševljeni

Nova era Billie Eillish: Nema više zelene ‘fudbalerke‘, koju je izradila slučajno, pjevačica otkrila kako sad izgleda

U samo šest minuta otkako je objavila fotografiju s novom bojom kose, glazbenica je dobila rekordnih milijun likeova, nova ženstvena platinasta frizura kako je rekla, obilježava njeno novo razdoblje.

Talentirana glazbenica koju obožavaju mnogi mladi, i ne tako mladi, diljem svijeta, Billie Eillish ima novosti, odrekla se svog prepoznatljivog izgleda. Riječ je o frizuri, koju je ova 19-godišnja pop zvijezda sada drastično promijenila, kako je otkrila svojim obožavateljima na Instagramu više nema zelene 'fudbalerke' na crnoj podlozi. Posljednji put s tom frizurom viđena je na nedavnoj dodjeli Grammyja. Sada se pokazala s platinasto plavom kosom, ošišanom u šik slovjevima i s ultramodernim retro tzv. 'zavjesa' šiškama.

Najveći fanovi znali su da će se neka promjena u njenom izgledu dogoditi, jer im je Billie to najavila još u prosincu, putem live javljanja na Instagramu. "Mijenjam frizuru nakon što dokumentarac izađe. Bit će to kraj jedne ere. Dat ću vam drugu eru", kazala je tada Billie, referirajući se na izlazak svog dokumentarca "The World's A Little Blurry".

Čitajte i: Novi dokumentarac otkriva mnoge detalje o tinejdžerskoj senzaciji, kao i vezu o kojoj nitko nije imao pojma

image
Billie Eilish započela je novu eru, s novom kosom.
AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

Promjene na kosi, mladoj pjevačici nisu bile strane, u proteklih nekoliko godina svoju je frizuru znala nadopuniti srebrnim, ljubičastim, crnim i plavim pramenovima. No, od 2019. vjerna je zelenoj.

Slučajna zelena 'fuca'

Zanimljivo je kako je Billie uopće došla do svoje ekscentrične, ali prepoznatljive frizure s neonski zelenim pramenovima na vrhu glave.

Čitajte i: Svi to čekaju: Dva nova projekta u ovoj godini mogla bi napokon otkriti pravo lice Billie Eilish

Priču o tome također je podijelila s obožavateljima na Instagramu, kada ju je jedan fan pitao - koja joj je bila najzeznutija frizura, odgovorila mu je videom. U snimci je pokazivala vrh svoje glave, objašnjavajući da joj je kosa s tog područja počela otpadati, nakon što ju je pokušala obojati kod kuće.

"Nemojte vjerovati nikome, samo zato što kažu da su dobri s bojom, kosa mi je otpadala u pramenovima iduća dva mjeseca nakon toga", objasnila je pjevačica. Zatim je uz fotografiju svoje frizure kazala da su ljudi jednostavno pretpostavili da je namjerno obojala korjen u neonski zeleno te da ju je namjerno odrezala u 'fudbalerku'.

Čitajte i: Billie Eilish uzvraća udarac: Zlonamjerni komentar na račun njenog izgleda izazvao zgražanje

Iako se ta vrsta reza vratila na velika vrata, te ju ponosno nose Miley Cyrus i Rihanna, Billie je do svoje došla još 2019. zbog neuspjelog farbanja nakon čega joj se kosa počela lomiti i ispadati.

Linker
19. travanj 2024 02:46