Instagram
Čista uživancija

Njima ljeto još uvijek traje: Gdje prve dane rujna provode Nina, Ella i Anita?

Pjevačica Nina Badrić, blogerica Ella Dvornik i manekenka Anita Dujić ne žele priznati da je ljeto gotovo. Iako su se svi već vratili kući, one uživaju u zalascima sunca na Visu, vožnji jahtom po Balearima, šetnji po slovenskim šumama i pritom objavljuju sanjive fotografije na Instagramu.

Što je zajedničko Nini Badrić, Elli Dvornik i Aniti Dujić? One jednostavno znaju kako uživati! Spas od gradske vreve pronašle su na hrvatskim i španjolskim otocima i u unutrašnjosti Slovenije.

Putovanja s omiljenog otoka Hvara na koncerte uzeli su svoj danak - pjevačica Nina Badrić (45) zato je odlučila pronaći mir izvan granica Hrvatske. Pa je umjesto partijanerskog otoka Ibize, odabrala susjedni otočić Formenteru, koji obilazi brodom. Iako je otkrila kako najviše gušta u Jelsi, posljednje je dane ljeta, malo za promjenu, odlučila provesti pod španjolskim suncem.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Za razliku od zagrebačke pjevačice, manekenka i dekoraterka setova posljednje zrake sunca upija na otoku Visu. Dalmatinka Anita Dujić (32) dane provodi istražujući Komižu, plivajući i diveći se prirodnim ljepotama naše obale, a svoje pratitelje na Instagramu podjednako oduševljava zanosnim selfijima u bikiniju i fotografijama zalaska sunca.

A post shared by Anita Dujić (@anita.dujic) on

A post shared by Anita Dujić (@anita.dujic) on

A post shared by Anita Dujić (@anita.dujic) on

Trudnoj blogerici Elli Dvornik (26) više odgovara hladovina, a odabrala se opustiti u Sloveniji. Tamo je, u društvu prijateljice, najprije dugo odspavala pa uživala u termama, a onda su se odlučile za boravak na svježem zraku. U trudnoći se trudi ostati fit, pa se uputila u šetnju šumom ni ne sluteći da će naići na divlje jelene koje je, s osmijehom od lica do lica, i nahranila.

Linker
23. travanj 2024 12:33