hrabar potez

Nives Celzijus napravila ono što nikada nije: Objavila ‘najružniju‘ fotografiju u mobitelu, fanovi joj čestitali

Na ovaj korak odlučila se kako bi poslala važnu poruku - da smo mi puno više od onog što objavljujemo na društvenim mrežama.

Nives Drpić, poznatija po svom umjetničkom imenu Nives Celzijus svoje pratitelje na Instagramu prilično je iznenadila kada je objavila fotografiju koja je nastala sasvim slučajno i nazvala ju 'najružnijom do sada'.

Nives na toj fotki ima iznenađen izraz lica, a uz nju je objavila i drugu koju naziva 'korektnijom'. No, pouka iz ovoga veže se uz nametnute standarde ljepote i trenutke koje smo spremni podijeliti s javnošću.

Čitajte i: Spas od vrućina na obali: Naše poznate dame privele su kraju brojen obveze i toplinski val gase uz more

"Svi mi želimo biti lijepi! Zauzmemo pozu koju smatramo najboljom, ispravimo ramena, uvučemo trbuh i zamrznemo osmijeh. Nekad upali, nekada ne. Nekad uspijemo zatomiti nelagodu, nekad zamrznemo naš najljepši trenutak, učestalije najružniji. Taj najljepši zadržimo, s radošću podijelimo, najružniji izbrišemo iz svih memorija.

Svi mi nosimo i ono najljepše i najružnije u sebi.

Znate one trenutke kada tražimo nešto u telefonu i greškom upalimo kameru uprizorivši svoje najgore stanje - lice u nespremnoj pozi, s podbratkom iz nepoželjnog kuta, dlačicama koje znatiželjno vire iz nosa, porama na nosu koje su iz tog kuta toliko velike da bi nas mogle progutati i prišt na bradi koji bi svaki tren mogao eruptirati? Jesmo li mi taj trenutak? Jesmo! Ali smo i više od tog neočekivanog zbira piksela na fotografiji!

Ovo je moja trenutno najružnija fotografija u telefonu, nastala slučajno. Već sljedeća, u kontroliranim uvjetima, izgleda korektno. Posjedujete li i vi slične fotke i jeste li ih spremni plasirati dalje od vlastitih očiju?", upitala je Nives pratitelje.

Čitajte i: Nives Celzijus pozirala s najvažnijim muškarcem u životu: ‘Nije što je moj, al‘ lijep je k‘o lutka‘

Mnogi su joj čestitali na ovom hrabrom potezu, napisavši u komentarima "Svaka čast na iskrenosti. Malo ih je koji priznaju", "Ovo je prirodno lijepa žena svjesna sebe", a čak je i voditeljica Ecija Ivušić prokomentirala "Ma ti si nama uvijek najljepša. Hoće to kad ide iznutra".

Inače, Nives je trenutno na godišnjem odmoru; neko vrijeme bila na ekskluzivnom otoku u šibenskom arhipelagu Obonjanu, a posjetila je i Rijeku. U beach resortu uređenom u glamping stilu uživala je u miru i tjelovježbi.

Linker
24. travanj 2024 03:53