Slavna ‘pacijentica‘!

Niti tri tjedna otkako je doživjela moždani Hailey na crvenom tepihu mami uzdahe

Američka manekenka bila je jedna od uzvanica na partyju Vanity Faira koji se tradicionalno održava nakon dodjele Oscara. Poznata kći glumca Stephena Baldwina na zabavi se pojavila bez supruga Justina Biebera, a reakcije na njezin dolazak bile su podijeljene.

Među celebrityjima koji su u nedjelju navečer izazvali najviše pozornosti na najglamuroznijem društvenom događanju nakon dodjele Oscara, bila je i 28-godišnja Hailey Bieber. Atraktivna brineta na party Vanity Faira pojavila se u pripijenoj haljini luksuzne modne kuće Saint Laurent koja je oduševila modne kritičare. No, pravi razlog zbog čega supruga pjevača Justine Biebera i kći glumca Stephena Baldwina nije mogla proći nezapaženo su njezini nedavni zdravstveni problemi.

Podsjetimo, Hailey je početkom ožujka hitno hospitalizirana zbog sumnje na moždani udar. Iako su liječnici prvotno tvrdili da je u pitanju korona, naknadne pretrage pokazale su da je mlada žena pretrpjela blagi moždani udar. Hailey je u bolnici provela nekoliko dana, a javnost je za njezinu dramu doznala tek kad je puštena na kućnu njegu.

Prema njezinim kasnijim objavama na društvenim mrežama stanje joj se vrlo brzo stabiliziralo, no njezin dolazak na party Vanity Faira ipak je pokazao da se nije posve oporavila. Naime, prema nekim komentarima Hailey izgleda vrlo iscrpljeno i mršavije nego prije.

image

Hailey je prijateljica morala pridržavati haljinu

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: ČEKA SE DIJAGNOZA: MODEL I SUPRUGA GLAZBENE ZVIJEZDE HITNO HOSPITALIZIRANA!

"Očito je da je izgubila na kilogramima jer joj je haljina bila preširoka”, komentirali su neki referirajući se na to da joj je tijekom poziranja na crvenom tepihu prijateljica u jednom trenutku pridržavala haljinu na leđima.

S druge strane, mnogi su podržali dolazak lijepe manekenke smatrajući da je povratak u društveni život najbolji način da što prije zaboravi na nedavne probleme.

Dakako, primijećeno je i da uz nju nije suprug koji je trenutno na turneji Justice World Tour. Iako su mu neki na tome zamjerili, istina je da je Justine zbog svoje supruge nakratko odgodio početak turneje, a prije 10-ak dana javno se oglasio o svemu što su njih dvoje prošli kad je Hailey doživjela moždani udar.

image

Manekenka je nakon moždanog udara vidljivo smršavjela.

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: JUSTIN BIEBER O TRENUCIMA KADA JE NJEGOVA HAILEY DOŽIVJELA MOŽDANI: ‘BILO JE ZASTRAŠUJUĆE‘

"Znate, nekako je ludo kako te život neočekivano izbaci iz tračnica. Ne možemo ništa zaista puno kontrolirati. Znate, večeras je nestala struja. Očito, znate, većina vas je vidjela vijesti o mojoj supruzi. No ona je u redu, dobro je, jaka je. No bilo je zastrašujuće, znate? Prilično je bilo strašno. No pouzdano znam da je Bog čuva i to je dobra stvar", ispričao je Justin u videu koji je podijelio na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 22:35