SVE ZA SINA

Nina Morić pohvalila se uspjehom sina! Ponosna mama poručila: ‘Volim te, šampione‘

Manekenka s talijanskom adresom privatni život nerijetko dijeli na društvenim mrežama. Ponos i ljubav prema sinu Carlosu neprocjenjivi su pa njegove uspjehe bilježi najponosnije.

Bivša manekenka Nina Morić (44) na svojem Instagram profilu pohvalila se uspjehom sina Carlosa Maria Corone (18). Mladić je maturirao, a emotivna majka pozirala je s njim ispred škole te u opisu fotografije napisala: “Volim te, šampione”. Uspjehom se na svome profilu pohvalio i Carlos napisavši zahvalu profesorima.

Buran život, netrpeljivost i svađe u javnom prostoru s bivšim partnerom i "kraljem paparazza" Fabriziom Coronom, obilježile su život i karijeru Hrvatice koja živi u Milanu.

Bitka za skrbništvo nad Carlosom, u kojoj su se Nina i Fabrizio nadmetali na svim mogućim frontovima, trajala je godinama.

image
Carlos se uspjehom pohvalio i na svome Instagramu objavivši fotografiju ispod koje u opisu stoji zahvala profesorima.
INSTAGRAM

Prošle je godine Nina objavila video gdje je snimala razgovor Fabrizia i sina Carlosa. Carlos je tatu optužio kako je medijima lagao da ima koronavirus, govori kako je pod lijekovima te tvrdi kako je zlostavljan. U sve se ubacuje Nina koja vrijeđa bivšeg supruga i prijeti mu.

- Ja, Carlos Maria Corona, želim biti iskren sa svima. Osjećam se loše jer sam napravio kaos. Čuo sam izrečene gluposti u medijima. Moj otac nema koronavirus kao što tvrdi. Sve je izorganizirano da blatim svoju mamu koju volim najviše na svijetu. Za nju bih dao život, znam da mi mnogi neće vjerovati, ali neki hoće - rekao je mladić.

Čitajte i: Sve je iza nje! Bivša supruga holivudskog zlostavljača konačno izašla u javnost s poznatim oskarovcem

Linker
11. travanj 2024 09:11