Davor Matota / Hanza Media
Na njenoj ruci prsten

Nina Badrić otkrila ljubavnu tajnu Tatjane Jurić: 'Ova pjesma je za buduće mladence'

Pozirajući uz Ninu Badrić, poznata voditeljica Tatjana Jurić pohvalila se prstenom na ruci, a Nina je slaveći ljubav sve to potvrdila u radijskom eteru.

"Meni je bilo lijepo na Valentino, a tebi?", pitala je Tatjana Jurić slavnu glazbenicu Ninu Badrić u studiju Narodnog radija. "Ja sam više Anti Valentivno tip, ništa ljubav, samo seks. Šalim se, ja sam za ono da ljubav bude svaki dan", rekla je poznata Zagrepčanka pri gostovanju radiju promovirajući koncert u Areni. Totalno neplanirano i spontano je poznata pjevačica otkrila veliku vijest voditeljice koja je priznala da je godinu i pol dana ratovala s tugom.

Nakon što je Tatjana predložila da Nina izabere jednu od svojih pjesama između "Rekao si" i "Dani i godine", Nina je izabrala veselu pjesmu i dodala: Za buduće mladence, nakon čega je Tatjana nabacila neodoljiv smiješak.


Tatjana Jurić proslavila je 38. rođendan u Veneciji, u društvu svoje stare ljubav - poduzetnika Ivana Zubaka. Iznenadila je na Instagramu mnoge kada je objavila njihovu zajedničku fotografiju s putovanja uz simpatičnu poruku, a fotografija uz Ninu Badrić otkrila je na svojoj ruci nosi zaručnički prsten.

Početkom 2018. objavljeno je da su Tatjana i Ivan prekinuli, no ipak nakon teškog životnog perioda, u njezin život na velika vrata vratila se ljubav.

Linker
14. travanj 2024 18:26