POPUT MONICE BELLUCCI

Nina Badrić održala koncert i premijerno izvela prvi singl nakon korona pauze!

Popularna domaća pjevačica Nina Badrić konačno je, nakon godinu i pol pauze, stala na pozornicu i oduševila publiku!

Na prvom koncertu nakon godinu i pol pauze, Nina Badrić ponovno je zasjala! Dvosatnim nastupom u Opatiji otpjevala je svoje najveće hitove i oduševila publiku koja je jedva dočekala Ninu ponovno na pozornici.

Nezaboravnu večer ispunjenu emocijama i odličnom atmosferom Nina je priuštila opatijskoj publici na Ljetnoj pozornici. Nakon prve pjesme stvorila je atmosferu u kojoj je publika zaboravila da su pandemijske mjere ikada i postojale.

Čitajte i: Nina Badrić i Albina za Hrvatsku navijale u kafiću, Vanja i Izabel na stadionu, Franka s ekipom, a Adriana s obitelji

Premijerna izvedba "Ja još uvijek imam istu želju"

Koncert je započela svojim velikim hitom "Rekao si", a nastavila je u istom tonu s "Dat će nam Bog", "Nije mi svejedno", "Nek ti bude kao meni", "Dani i godine", a izvela je i novu pjesmu "Ja još uvijek imam istu želju", koju je opatijska publika imala prilike prva čuti uživo.

Poput Monice Bellucci

Za ovaj po mnogočemu poseban koncert, Nina je izabrala dugu tamnoplavu haljinu sa crvenim točkicama i detaljem od perja te je poput prave dive zavladala pozornicom podsjećajući izgledom na Monicu Bellucci. Sirena kroj i spuštena ramena haljine s potpisom domaćeg brenda LeiLou dodatno su naglasile Nininu figuru. Duga valovita kosa i ekstenzije savršeno su se uklopile u čitav stajling pa je Nina jednostavno zablistala.

Čitajte i: Modno osvježenje! Nina Badrić u neobičnom izdanju: Pjevačica odlično nosi haljinu koja bi mnoge žene progutala

Sezona Nininih koncerata odlično je započela, a idući nastup će biti nešto intimniji, na splitskom Peristilu u posebnoj splitskoj priči gdje će interpretirati pjesme s prijašnjih Splitskih festivala.

Linker
20. travanj 2024 12:27