Instagram
konačno novi uradak

Nina Badrić objavila novi spot, neodoljivo podsjeća na latino divu Jennifer Lopez

Tekst i glazbu za novu pjesmu "Ja još uvijek imam istu želju" Nina je sama napisala. Svojim je obožavateljima na Instagramu poručila da ju pjevaju sa širokim osmijehom na licu.

Tekst i glazbu za novu pjesmu "Ja još uvijek imam istu želju" Nina je sama napisala. Svojim je obožavateljima na Instagramu poručila da ju pjevaju sa širokim osmijehom na licu.

Naša glazbena diva Nina Badrić (48) objavila je pravu zaigranu ljetnu poslasticu - videspot za novu pjesmu "Ja još uvijek imam istu želju" vrlo zaraznog, veselog ritma i pozitive.

Tekst i glazbu je, u suradnji s producentom Predragom Martinjakom sama napisala, a pjesma, za koju želi da ostvari samo jednu misiju - da rastereti ljude u ovim turbulentnim vremenima - već je dobila puno pozitivnih komentara.

- Najdraži moji, nadam se da vam se sviđa moja nova pjesma #JaJošUvijekImamIstuŽelju ... osmijeh na lice i pjevajte ju - napisala je Nina na svom Instagram profilu.

Osim komplimenata za pjesmu, Nina ih je dobila puno i na račun izgleda, a mnogi su je usporedili s latino divom Jennifer Lopez.

Čitajte i: Nina Badrić ljuta zbog prevare, najavila tužbu: 'Žao mi je žena koje su nasjele na laži'

- Pjesmu sam napisala neposredno prije ovog ludog perioda u kojem smo se svi našli i nekako snašli, no kako je korona zaustavila sve, a najviše nas glazbenike tako sam je stavila na čekanje za neka bolja i sretnija vremena. Mislim da je sada pravo vrijeme za nju jer nosi jednu pozitivnu, nepretencioznu poruku. Nadam se da će pronaći i svoj put do publike - rekla je Nina za Jutarnji.hr o novom singlu za koji je video spot režirao Dario Radusin.

Za styling u spotu pobrinuo se Stefan Orlić, stilist koji je zaslužan i za sjajne outfite naše ovogodišnje eurovizijske predstavnice Albine Grčić u Rotterdamu.

Inače, pjevačicu su ranije uspoređivali i s poznatom ljepoticom Monicom Bellucci, a svakom novom objavom izaziva oduševljenje kod svojih obožavatelja.

Nina je često javno govorila o problemu koje je u pandemijsko vrijeme zadesilo sve u glazbenoj industriji.

- Moje kolege izvođači i autori trebali bi se udružiti i poslati ozbiljnu poruku onima koji odlučuju. Mi smo stvarno ostali jedini u lockdownu, za nas ne postoji 'novo normalno'. Ipak se nadam da će se i za nas uskoro pronaći način da radimo i dostojanstveno funkcioniramo u ovom čudnim vremenima - tako je Nina govorila u srpnju prošle godine.

Ipak, s popravkom epidemiološke situacije, nakon promocije nove pjesme "Ja još uvijek imam istu želju" Ninu očekuje uzbudljivo koncertno ljeto.

Turneju započinje 2. srpnja u Opatiji gdje stiže na Ljetnu pozornicu, zatim 4. srpnja, baš na njezin rođendan, Nina poklanja Splitu veliki gala koncert i pjeva najljepše pjesme Splitskog festivala, već 9. srpnja stiže u Varaždin, 5. kolovoza je na trgu u Makarskoj, a 6. kolovoza na Velikoj ljetnoj pozornici u Međugorju.

Čitajte i: Estrada u borbi za opstanak, Nina Badrić otkriva: 'Čini mi se da smo zaboravljeni i osuđeni na propast'

Linker
26. travanj 2024 18:07