Zlatni Studio 2022.

Nina Badrić: ‘Izabrala bih za sebe muškarca, nekoga tko je uspješniji, bolji i pametniji od mene‘

Pjevačka zvijezda za Zlatni Studio nominirana je u dvije kategorije za hit godine i pjevačicu godine.

U čak dvije kategorije za Zlatni Studio 2022. nominirana je glazbenica Nina Badrić, koja kako je priznala svoje najdublje emocije najviše voli komunicirati pjesmom. "Koliko god se inače teško otvaram pred nepoznatim ljudima, toliko sam u svojim pjesmama potpuno razotkrivena", kazala je Nina. Pjevačica je svojoj publici uoči blagdana darovala moćnu baladu "Pamtim". Napisala ju je prije ljeta, a nastala je u jednom dahu. Za kraj godine dobila je nominacije za dvije kategorije - za hit godine i pjevačicu godine Zlatnog Studija.

"Dobitnica sam već jednog Zlatnog Studija za pjevačicu godine i ponosna sam na svaku svoju nagradu jer su sve izborene u jakoj konkurenciji. Sretna sam što kod Zlatnog Studija isključivo publika glasa za svoje omiljeno lice", rekla je Badrić za Jutarnji.

Glasajte za nominirane u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Glazbenica čiju publiku uglavnom čine djevojke, žene i bake ima teoriju zašto je tome tako. "Tako je bilo oduvijek, od samog početka. Pokojni Rajko Dujmić prorekao mi je takvu karijeru prvi put kada me je čuo kako pjevam, još kao mladu djevojku. Prva rečenica koju mi je rekao bila je: "Tebe će žene obožavati." Zašto je to tako? Vjerujem da se poistovjećuju sa mnom u emociji pjesama koje pjevam", objasnila je pjevačica.

image

Nina Badrić

MARKO GRUBISIC

Nina je iskrena i po pitanju kvalitete života koji joj se iz temelja promijenio u posljednje dvije godine, kao i njenim kolegama glazbenicima.

"Prethodne dvije godine su za mene osobno bile jedne od najtežih godina u mom životu. Naučile su me da znam kako se pada a da ne pustim glas. Dogodila se pandemija koja nas je zakucala i oduzela sve što smo do tada znali, a da ne pričam o potresu koji nam je pokazao da uvijek može gore. I sad, dok pričamo o tome, čini mi se da smo svi u te dvije godine proživjeli sedam života. Ipak su, izgleda, neki filmovi koje smo gledali bili pisani po istinitim scenarijima. Barem ja ne mislim više da su plod fikcije nekog jako maštovitog redatelja. Iskreno se nadam da je najgore iza svih nas", iskrena je Nina.

Čitajte i: Lucija Šerbedžija: Dok oduševljava briljantnim ulogama, glumica je sanjala o sasvim drugoj karijeri

Ništa je ne može iznenaditi

Dodala je kako u idućoj godini ne očekuje ništa niti je išta može iznenaditi. "Živim dan za danom jer su mi ova vremena pokazala da se ništa ne planira unaprijed", kazala je Badrić.

Glazbenica je govoreći o svom privatnom životu više puta kazala da u ljubavnom smislu, najbolje funkcionira u dvoje. U razgovoru je otkrila ima li nekoga na vidiku.

Čitajte i: Doris Pinčić: ‘Gita i Donat se najviše vesele kad im nešto fino skuham, njima je mama - mama‘

"Ja i dalje tvrdim da sam najbolja u dvoje, ali život mi je pokazao da sam sjajna i kao solo igračica. Ja znam biti sama i nisam od onih žena koje moraju imati bilo koga pored sebe da ih potvrdi ili da bi bile sigurnije ili ispunjene. Sebe smatram sretnom i zadovoljnom ženom. Napravila sam si lijep život i samo netko tko će oplemeniti taj moj život je dobrodošao u njega. No, kad se ljubav dogodi ionako sve teorije padaju u vodu. Kad bih ja mogla birati, izabrala bih za sebe muškarca kojem sam ja broš na reveru. Dakle, nekoga tko je uspješniji, bolji i pametniji od mene. Dragi Djede Mraze, budi drug, pa me iznenadi iduće godine", kroz je kazala Nina Badrić.

Linker
16. travanj 2024 07:46