GDJE SU BILI POZNATI?

Nina Badrić i Albina za Hrvatsku navijale u kafiću, Vanja i Izabel na stadionu, Franka s ekipom, a Adriana s obitelji

I naši estradnjaci pokazali su kako su vatreni navijači. Hrvatsku reprezentaciju bodrili su u kafićima, na trgovima, u svojim domovima, ali i na stadionu.

Unatoč porazu i ispadanju s Europskog prvenstva, Hrvatska je pokazala kako i u najtežim trenucima utakmice može prelomiti, podići se nakon dva gola razlike i zaprijetiti protivničkom golu. Slavlje, emocije, radost, preplavile su tribine u glavnom gradu Danske Kopenhagenu, ali i cijelu Hrvatsku. Navijalo se u domovima, na trgovima, kafićima, a nakon godinu i pol dana pandemije, imali smo napokon osjećaj da se sve vratilo na staro. Navijački duh imaju i naši estradnjaci, koji su na svojim društvenim mrežama zdušno dijelili fotografije i videe navijanja.

Možda i najveća navijačica sinoć bila je Blanka Vlašić, koja je u Kopenhagen s obitelji odletjela podržati brata Nikolu Vlašića, koji je prije nekoliko dana prvi put postao otac. Igrao je u prvoj postavi, a Zlatko Dalić ga je iz igre izvukao pred kraj.

image
Blanka Vlašić s bratom Marinom u Kopenhagenu.
INSTAGRAM

Izabel Kovačić i Vanja Modrić svoje su supružnike također pratile na tribinama. Vanja je svoga kapetana reprezentacije bodrila s njihovom djecom - kćeri Emom, Sofijom i sinom Ivanom te Lukinim roditeljima. Na društvenim mrežama prelijepa Izabel objavila i fotografiju hrvatskog dresa i napisala “najbolji ikad”.

Čitajte i: Stigla velika sreća u obitelj Vlašić: Nikola postao otac, njegova Ana rodila zdravog dječaka kojemu su dali divno ime

image
Izabel Kovačić i Blanka Vlašić susrele su se na stadionu.
LUKA STANZL/PIXSELL PIXSELL

Iako se njezin suprug Vedran Ćorluka nakon Svjetskog prvenstva umirovio kao igrač, Franka Batelić navijala je jednako vatreno.

Na društvenim mrežama širi se snimka kako mlada mama pjeva pjesmu Zaprešić boysa i Nereda “Srce vatreno”. Franka je repala na dio “E, yo, ekipo, da pozdravimo igrače”.

Pjevačica Nina Badrić također sinoć nije mirovala. Navijačku maramu zavezala je oko glave, a pozirala je s prijateljicom koja je nosila dres Andreja Kramarića.

Pjevačka senzacija Albina utakmicu je pratila u kafiću u društvu prijateljica. Napisala je podršku nogometašima - “Idemooo”. Iva Šarić, žena našeg reprezentativca Brune Petkovića utakmicu zbog bebe nije pratila u Kopenhagenu, ali je na svome Instagramu podijelila fotografiju dresa s njegovim brojem i napisala posvetu “u porazu i pobjedi”, nakon čega je stavila srce.

Čitajte i: Podrška žena našim nogometašima na tribinama: Vanja Modrić povela cijelu obitelj, Izabel Kovačić navijala s Blankom Vlašić

Supruga Duje Ćalete-Cara Adriana trenutačno je u svome rodnom gradu Dubrovnik, a utakmicu je pratila sa sestrom i njezinim kćerima. U kockice su “obukle” čak i psa, a Adriana se pohvalila kako su one najvjernije navijačice.

Iako je na Svjetskom prvenstvu bila možda i najveća navijačica Hrvatske, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nije se oglasila oko hrvatske reprezentacije. A objavu posvećenu njima nije imao niti trenutačni predsjednik Zoran Milanović.

Linker
19. travanj 2024 20:08