Modni eksperiment

Nikako to uskladiti: Zoran Šprajc pokazao kako dočekuje noćnu emisiju, javili se i kolege - neke je oduševio, drugi mu se smiju

Urednik i voditelj našalio se na račun svog izgleda, naime dok je čekao početak emisije RTL Direkt na formalnu kombinaciju košulje i kravate, obukao je jedan sportski komad.

Jedno od omiljenih TV lica Zoran Šprajc već godinama dobiva brojne simpatije zbog svog smisla za humor. Obožavatelji posebno vole kada se ovaj urednik i voditelj našali na vlastiti račun, što je Šprajc i učinio posljednjom objavom na Instagramu. Uz vlastiti selfie, nasmijao se na račun svog stajlinga.

"Kako uskladiti košulju, kravatu i sportsku jaknu? Eto tako, nikako", napisao je Zoran u oznakama se nazvao i 'modnim pavijanom'. Osim toga svojim je pratiteljima Šprajc pojasnio da je fotografija nastala tijekom priprema za RTL Direkt emisiju koja se na RTL Televiziji emitira u noćnom terminu.

Nakon godina emitiranja od ponedjeljka do četvrtka, u kojima su se izmjenjivali Šprajc i kolegica Mojmira Pastorčić, na RTL-u su od ove jeseni uveli i 'ženski petak', a tim danom sve preuzima isključivo ženska ekipa.

Čitajte i: Od sada i petkom: Mojmira Pastorčić preponosna na kolegice s kojima priprema posebno izdanje ‘Direkta‘

No tijekom ostatka tjedna, sve ide po do sada dobro uhodanom ritmu. Čekajući emisiju, Zoran je prebacio sportsku jaknu umjesto sakoa, a taj je modni moment iskoristio kako bi nasmijao pratitelje.

"Mladić sa stilom", poručila mu je u komentarima voditeljica Marijana Batinić, kolegica s RTL-a. Ubrzo su se počeli nizati komentari ostalih pratitelja. Dosta njih ostavilo je samo emotikon kojim pokazuju da plaču od smijeha, no neki su bili konkretniji. Javio se i Enis Bešlagić s modnom kritikom. "I takav ćeš sad voditi emisiju?", upitao je glumac u nevjerici. Voditelj mu je odgovorio da je takav samo prije, a da pred kamerama zablista.

"Ovo ti je baš koma, ti si za finije nijanse", "Ako se ugodno osjećate u tome, to je najbitnije", "Sportska elegancija", "Zaštitar look", "Vi ste gospodin, kako god vas čovjek vidi", samo su neki od komentara.

Čitajte i: Unatoč zdravstvenim tegobama, Zoran Šprajc odvažio se na hrabar pothvat!

Osim crtica iz svog profesionalnog života, Zoran posljednji period često s pratiteljima dijeli i prizore iz slobodnog vremena. Kako je otkrio ljubav prema hodanju, planinarenju i brdskim terenima kad god ode na izlet pohvali se time. Posljednje se 'javio' s Velebita, voditelj je sredinom rujna konačno prošao Premužićevom stazom koja vodi kroz naš najveći planinski lanac.

"Nije riječ o čuvenoj sceni iz Orkanskih visova kako ste mogli pomisliti po naslovnoj fotografiji, nego o kliktaju sreće što sam konačno ostvario davnu želju da Premužićevom stazom prošetam visinama sjevernog Velebita. Premužićeva je apsolutno najimpresivnija planinska staza za nas amatere male snage i još manje kondicije, ali svih 17 kilometara prvog dijela staze proći u manje od pet sati, to je rezultat na kojem bi mi pozavidjeli i mlađi umirovljenici. Nisam se penjao na obližnje vrhove jer sam se i ovako nagutao straha nad ponorima i liticama od pedeset metara dubine i visine, ali ima vremena, cijela mladost je još preda mnom", napisao je među ostalim Šprajc.

Linker
19. travanj 2024 22:01