TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Još jedan ljubavi krah

Nikako da dođe do oltara: Sienna Miller prekinula zaruke s mlađahnim dečkom nakon samo devet mjeseci

Poznatoj glumici ljubavna sreća izmiče iz ruku. Nakon što ju je prvi partner prevario s dadiljom njegove djece te se bolno rastala s drugim, sada je i treći krenuo svoji putem.

Čini se da engleska glumica Sienna Miller (38) nema sreće u ljubavi. Samo devet mjeseci nakon što ju je zaprosio 29-godišnji književni urednik Lucas Zwirner Sienna je odlučila nastaviti život bez njega. Iako Sienna nije potvrdila da se zaručila, u siječnju ove godine viđena je s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci, a neki izvori bliski paru tvrdili su da su šuškanja istinita.

Ipak, zaruke nisu dugo trajale, barem ako je vjerovati izvoru koji je za PageSix rekao da je upravo Sienna prekinula zaruke s dečkom s kojim je bila u vezi oko godinu dana prije nego joj je postavio sudbonosno pitanje. Inače, Zwirner je sin poznatog njujorškog trgovca umjetninama Davida Zwirnera.

York, UNITED KINGDOM  - Celebs seen at the wedding of Ellie Goulding and Caspar Jopling at York Minster Cathedral in York, England.

BACKGRID UK 31 AUGUST 2019,Image: 468319782, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Stephen Crawshaw / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Sienna Miller i Lucas Zwirner prisustvovali su vjenčanju Ellie Goulding i Caspara Joplinga.

Sienna je svoju novu vezu htjela držati što više u tajnosti, ali su ipak viđeni nekoliko puta u javnosti.

Tako su se prošle godine pojavili na glamuroznom vjenčanju glazbenice Ellie Goulding i Caspera Joplinga, a posljednji put su zajedno viđeni prošlog mjeseca na dodjeli nagrada Writers Guild Awards.

Treći krah

To je već treći put otkako je Sienna razvrgnula zaruke - prvi na tapeti je bio glumac Jude Law, potom njegov kolega Tom Sturridge s kojim je 2012. dobila kćer Marlow. Njihov rastanak 2015. bio je podosta bolan, ali su ostali dobri prijatelji, prvenstveno zbog kćeri pa ih se često moglo vidjeti na zajedničkim druženjima.

New York, NY  - Sienna Miller and her gang enjoy a stroll in NYC this afternoon.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 468973149, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Sienna Miller i bivši partner Tom Sturridge s kćeri Marlow.

"Još uvijek se volimo. Mislim da se barem jedno treba ponijeti pomalo okrutno kako bi prekid bio tradicionalan, ali mi nismo bili toliko ogorčeni da bismo odlučili kako ne možemo biti u međusobnoj blizini", rekla je Sienna.

No, s prvim partnerom Jude Lawom i nije u bliskim odnosima jer ju je prevario s dadiljom njegove djece te se potom javno ispričao za ono što je učinio. Sienna mu je dala još jednu priliku 2009., tri godine nakon prekida, ali ponovno su otišli svatko svojim putem 2011. godine.

Čitajte i:

Pregrmjeli sve: Civilizirani susret bivših supružnika zbog djeteta

Sama, ali ne i osamljena: Jennifer Garner prekinula s poduzetnikom, a šuška se da ima novog slavnog dečka

Reality zvijezda bivšem oprostila neviđenu izdaju, a želi i drugo dijete

Definitivan kraj: Megan se javno ljubila s glazbenikom, a Brian zgranuo s odabirom nove partnerice

Linker
13. travanj 2024 16:16