godine su samo broj

Nikada nije kasno za ljubav! Glumica Ricki Lake izrekla je sudbonosno da na privatnoj ceremoniji u 54. godini

Ricki i Ross hodali su oko šest mjeseci prije nego što su se zaručili.

Da godine nisu prepreka ni u čemu, pokazala je američka glumica, bivša TV voditeljica i producentica Ricki Lake (53), koja je prošlog vikenda stala pred oltar sa svojim zaručnikom, Rossom Burninghamom. Privatna svečanost održala se na plaži u krugu obitelji i prijatelja na zanosnoj lokaciji uz zalazak sunca i pogled na Tihi ocean.

Sretnu vijest par je objavio na svojem Instagram profilu uz niz fotografija na kojima se vidi da mlada ovoga puta nije bila u klasičnoj bijeloj haljini, već je odabrala žuti kaftan s cvijećem u kosi, s dodatkom bijelo-rozog buketa u rukama i osmijehom od uha do uha. Ricki i Ross hodali su oko šest mjeseci prije nego što su se zaručili.

U veljači prošle godine zvijezda je objavila vijest o zarukama na Instagramu napisavši: 'Prijatelji, tako sam uzbuđena što mogu podijeliti dobre vijesti! Zaručena sam!'

Dodala je: 'Ovo je Ross. On je moja osoba. On je divan. Volim ga jako puno i tako sam zahvalna što sam zavoljela i voljena tako duboko od strane ovog sjajnog čovjeka.' Međutim, Ross je odvojio vrijeme birajući savršen prsten kojim će iznenaditi Lake, a tek je nekoliko mjeseci kasnije pronašao savršeni dijamant.

'Pa prijatelji, stavio je prsten! Zaručena sam za svog veličanstvenog kralja. Službeno sam najsretnija žena u zemlji. Dragi moj Ross, biram te danas i svaki dan!', napisala je Ricki u svibnju prošle godine u opisu slike na kojoj par sretno pozira, dok joj se na ruci sjajio prekrasni dijamant.

Čitajte i: Ništa od vjenčanja! Halle Berry s guštom je nasamarila svoje obožavatelje i prijatelje

Teška tragedija

Iako je sada sretnija no ikad prije, Ricki iza sebe ima dva braka. S prvim mužem Robom Sussmanom provela je jedno cijelo desetljeće tijekom kojeg su dobili dvoje djece , sinove Mila (24) i Owena (20). Nakon njihovog razvoda, 2012. glumica se ponovo zaljubila i vjenčala za dizajnera nakita Christiana Evansa, no nakon trogodišnje romanse taj je brak bio osuđen na propast.

Iako im je razvod finaliziran tri godine nakon, njihova romansa je trajala nešto duže, sve dok Christian nije počinio samoubojstvo, nakon čega je Ricki otkrila da je kraj braka došao zbog njegovog bipolarnog poremećaja, s kojim se izgleda nije znao nositi.

Prilikom jednog intervjua objasnila je da u razdoblju nakon razvoda, dok su još bili par 'nije bio stabilan, a bio je tako krhak.' Ricki, koja je Kristijana posljednji put vidjela samo tri dana prije njegove smrti, rekla je: "Ali ja sam još uvijek bila zaljubljena u njega, tako da je bilo nečeg romantičnog u tome. Htjela sam ga spasiti."

Čini se kako je glumica iza sebe ostavila tešku bol i tragediju s kojom se nosila, ali nakon niza padova i neuspjeha, ponovno je pokazala kako je zaljubljena, te da nikada nije kasno za novi, sretniji početak.

Linker
16. travanj 2024 18:34