OBOŽAVATELJI ODUŠEVLJENI

Nikada nije kasno za iskupljenje: Albina Grčić nominirana u jednoj kategoriji Eurosonga

Javnost je dobila priliku ponovno glasati za svog favorita ovogodišnjeg Eurosonga u nekoliko kategorija nominiranih. Među njima se našla i naša predstavnica o čijem se nastupu mjesecima nije prestalo pričati!

Nakon ovogodišnjeg Eurosonga malo tko je uspio sakriti razočarenje kada naša predstavnica i pobjednica Dore Albina Grčić s pjesmom "Tik Tok" nije bila izabrana među 10 najboljih koji su snage okušali u velikom finalu. O njezinom nastupu pričalo se mjesecima, a mnogi i dalje vjeruju da je naša talentirana Splićanka među ovogodišnjim natjecateljima i njihovim nastupima ipak zaslužila mjesto na "tronu".

Čitajte i: Jedna od favoritkinja: Albina Grčić otkriva koja joj je glazbena diva najvatrenija navijačica

Gotovo sedam mjeseci nakon, nagađanja i komentari ipak su se stišali, a sada su na službenim stranicama Eurosonga objavljene nominacije u nekoliko kategorija vezanih uz ovogodišnje izvođače koje su razveselile mnoge Hrvate.

Albina je, naime, nominirana za najboljeg izvođača koji se nije plasirao u finale, a uz nju u toj su kategoriji nominirani i danski Fyg of Flamme, Montaigne iz Australije, Rafal iz Poljske te Benny Cristo iz Češke.

Čitajte i: Ne živi na staroj slavi, Albina pokazala da se vratila na mjesto kojeg se baš zaželjela: ‘Malo sam se naježila‘

"Tko ne voli priču o iskupljenju? U ovogodišnjem velikom finalu nije bilo mjesta za sve, ali vi sada odlučujete tko je trebao proći", stoji u opisu fotografija službenog Instagram profila Eurosonga gdje se poziva javnost da glasa za svog favorita. Osim Albine koja je u komentarima ostavila emotikon srca, javljaju se njezini navijači i svi oni koji nisu zaboravili njezin nastup kako bi glasali upravo za našu predstavnicu.

Linker
18. travanj 2024 22:41