Nika Turković
Stvarno ima sreće

Nika Turković: 'Tijelo mi zasad krasi osam tetovaža, ali nemojte reći mojim starcima'

Glazbenica koja je nedavno objavila pjesmu "Raj", koja je mnogima odmah na prvu ušla u uho, samo za Gloria.hr, a prije preporuke o izolaciji, ispričala je pregršt zanimljivih stvari o sebi.

Nika Turković, pjevačica koja nas je kao djevojčica 2004. godine predstavljala na Dječjem Eurosongu u Norveškoj s pjesmom 'Hej mali', imala je sreću u svojoj karijeri snimiti već dva značajna dueta - jedan s Oliverom Dragojevićem, a drugi s Tonyjem Cetinskim. Za oba ju, očekivano, vežu lijepe uspomene.

Ova simpatična Zagrepčanka, koja je nakon završene škole živjela u Londonu, danas se opet posvetila glazbi, a u trenutnoj situaciji vezanoj za pandemiju koronavirusa, otkrila je da bi rado u samoizolaciju u Premanturu. Iako joj je plan, zbog dodatnih mjera, propao, sasvim smo sigurni da se izolacije pridržava i u zagrebačkom domu.

U ljubavi je Nika sretna, ali svjesna je da najprije moraš biti sretan sam sa sobom da bi funkcionirali s nekim drugim. Otkrila nam je obožava zdravu hranu, čemu od hrane jednostavno ne može odoljeti, ali nam je pokazala kako vježba.

Osim toga ima još u nečemu sreće pomoću najblesavijeg peseka kojeg ima mirna je i staložena jer je Blue hodajuća terapija kod kuće...

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma


Čitajte i:

Linker
22. travanj 2024 00:47