Matej Dokić / Hanza Media
Bezuvjetna ljubav

Nika Fleiss i Ivana Paradžiković otkrile tko je centar njihova svijeta: Bilman objavio fotku u njezinom zagrljaju

Pjevačica Severina, PR stručnjakinja Nika Fleiss, novinarka i urednica emisije Provjereno Ivana Paradžiković, voditeljica Nevena Rendeli i poduzetnik Dalibor Bilman samo su neki koji su obilježili Majčin dan svatko na svoj emotivan način.

Poznate zvijezde svojim su objavama pokazali kako je ljubav između majke i djece posebna i nepobjediva.

"Samo je jedna mama!", napisao je kraj fotografije s majkom Davor Bilman u njezinom zagrljaju.

Bivša skijašica Nika Fleiss također je za Majčin dan odala priznanje svojoj majci.

"Priznajem, nema ništa ljepše od ovakvog buđenja pa makar bilo u 6 i 30 ujutro. Sretan vam Majčin dan drage mame i pokušajte danas naći malo mira i za sebe, napisala je uz neodoljivu fotografiju Nevena Rendeli.

"Zahvalna za život pun ljubavi napisala je bivša tenisačica Ana Ivanović uz poruku Sretan Majčin dan!



Posebno emotivan status na svom Facebooku napisala pjevčica Severina Kojić. "Ovo je moja mama, 'ko god je upozna, svi je vole - vesela, okretna, lucidna, duhovita, da ne nabrajam... i to sa sve svoje 82 godine. Kad je nije bilo kući, to je za mene bila kuća bez srca. U najtežim trenucima mog života je uvijek bila briljantno točna: ”Ćerce, slušaj, samo naprid i ne misli na jučer. To je prošlo, a šta je prošlo, prošlo je... Ej dušo (zove me na telefon) reci mi di si? Jesi jela? Biće nisi? Alo, sad me zvala jedna da nešto pišu o tebi. A ja joj kažem: “Boga ti, a da o kome će”? Pa sam čitala u Slobodnoj da te nešto napa' onaj pop. I ja nabavila broj i lipo sam mu sve objasnila. I još sam mu rekla, ako te još koji put spomene, da ću mu ja Boga pokazat. I bija je sad na televiziji, ma te nije ni spomenija... A nekidan jedna u busu kaže nešto ''Severina''. I ja pitam: “Šta Severina”? A ona kaže: ''A ali je vi poznajete”? Na to ću ja: ''Jesam, od malih nogu je znan.'' Slušaj, ćerce, ti znaš 'ko si i mater zna i da se cili svit okrene protiv, ”onaj gore” zna. A znaš i ti i viruj u sebe, jesi me čula? Nego, di mi je unuk? Daj mi dite na telefon… Aloo, baba je, muzuviru moj....''

I tako vam je meni s njom..."

Ivana Paradzikovic
Stilist Ivana Pavic. Vizazist Lucija Juros.
Ljetno Kino Tuskanac, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 310817
Matej Dokić / Hanza Media

Za Majčin dan omiljena urednica Ivana Paradžiković objavila je fotografiju sina koji joj neodoljivo sliči i istu opisala kao 'moj pancir na grudima, a jednom prilikom je u intervjuu zašto se nikad nije osjećala kao samohrana majka.

"Nikad samu sebe nisam tako doživljavala niti se etiketirala kao “samohrana majka”. Mnogi automatski misle da su takve žene jadne, da im je teško, a ja mislim da je sve onako kako si sam napraviš. Ja sam, hvala Bogu, imala - i još imam - obitelj i vojsku prijatelja koji mi uskaču kad mi treba pomoć. Nije dobar roditelj onaj koji s djetetom provodi cijeli dan - a ušutkava ga tabletom ili televizorom - nego netko tko s njim razgovara. Sin i ja puno razgovaramo, nema zabranjenih tema..."

Pročitajte i:


Davor Bilman: 'Sinu bi dao potporu da ode iz Hrvatske samo iz jednog razloga'

Ivana Paradžiković nam je otkrila da joj 2019. nije bila bajna: 'Počela je gadno, dogodile su se traumatične stvari'

Ivana Paradžiković zabrinuta jer se sve otelo kontroli: 'Svi me zovu uznemireni i uplakani'

Nevena Rendeli prvi put otkrila pravu istinu zašto je otišla s televizije: 'Dugo trpim, ali kad nešto prekinem, nema povratka'

Linker
20. travanj 2024 12:24