Oporavlja se

Nije uopće bezazleno: Otkriveno je zašto je Travis Barker hitno hospitaliziran

Suprug Kourtney Kardashian ovog je tjedna završio u bolnici, a čini se da mu je stanje ozbiljno.

Glazbenik Travis Barker ovaj je tjedan po hitnom postupku završio u bolnici u Los Angelesu što je izazvalo zabrinutost obitelji i obožavatelja, ali i probudilo znatiželju kod javnosti koja se pita što se događa.

Nakon što se pretpostavljalo da je stanje ozbiljno, sada se saznalo i zbog čega je zadržan na liječenju. Bubnjar benda Blink 182 dobio je pankreatitis, odnosno upalu gušterače. Suprug Kourtney Kardashian u utorak ujutro kolima hitne pomoći prevezen je u jednu, a zatim i u drugu bolnicu u Los Angelesu.

Izvori upoznati sa situacijom za People su rekli da je Barker liječničku pomoć zatražio nakon što je osjetio bol u predjelu abdomena.

image

Kourtney Kardashian viđena je uz Travisa

PROFIMEDIA PROFIMEDIA

Čitajte i: Suprug najstarije Kardashianke misteriozno završio u bolnici i zavapio: 'Bože spasi me'

Ovaj 46-godišnji glazbenik trpio je tolike bolove da su ga na nosilima unijeli u kola hitne pomoći, a zatim i u bolnicu. Uz njega bila je i njegova supruga Kourtney, koja se navodno nije micala od njega.

Pankreatitis, odnosno upala gušterače ima vrlo neugodne simptome koji mogu uključivati - mučninu, povraćanje i jake bolove u trbuhu. Neki liječnici komentatori za američke medije kazali su kako se Barkerovo stanje vjerojatno pogoršalo nakon nedavne kolonoskopije.

Liječenje bubnjara za sada se svodi na ublažavanje boli, dok liječnici utvrđuju ozbiljnost njegova stanja nizom testova, istovremeno je stavljen na posebnu vrstu prehrane.

Linker
25. travanj 2024 04:05