Više ne plače

Nije plakala za bivšim: ‘Oni vjerojatno misle da nisam emotivna, ali nedaće su me naučile da nastavim‘

Glazbenica je sve iznenadila brzinom kojom je nastavila sa životom nakon raspada braka od supruga za kojim uzdišu mnoge žene na svijetu. Otkrila je i što joj se dogodilo da se na takav način počela nositi s nedaćama.

Pjevačica koja je u središtu javnosti još otkako je bila djevojčica, doživjela je mnoge neugodne situacije, no kako se čini Miley Cyrus (27) od svega toga postala je jača i kako kaže još emotivnija.

U razgovoru za skandinavski show "Skavlan" glazbenica je otkrila da nije dugo vremena plakala nakon što joj je brak s glumcem Liamom Hemsworthom (30) propao nakon samo osam mjeseci. Njen bivši muž često se nalazi na listama najseksi muškaraca svijeta, vjenčali su se u prosincu 2018., a objavili da se razvode u kolovozu 2019. Na pitanje voditelja je li s vremenom postala manje ili više emotivna, iskreno je odgovorila.

Pogledajte video

"Ako pitate tipove s kojima sam prekinula reći će da sam manje emotivna, no ja mislim da sam više. Rekla bih da postoji stigma hladnoće koja prati žene koja zaista nastave sa životom. Prošla sam kroz puno trauma i gubitaka u zadnjih nekoliko godina. Imala sam požar u kući u Malibuu u kojem sam ju izgubila i prošla sam nedavno kroz razvod, preminula mi je baka s kojom sam bila jako bliska", ispričala je Miley.

Miley je objasnila da je naučila brzo nastaviti sa životom zahvaljujući periodu od dvije godine u kojem je izgubila dom u požaru, a preminula joj je i baka za koju je bila jako vezana.

image
Miley Cyrus i Liam Hemsworth u doba najveće ljubavi, prije ulaska u brak.
CHRISTINE CHEW/UPI/PROFIMEDIA

Iscjeljuje kroz kretanje

Pjevačica je karijeru počela još kao djevojčica u seriji Hanna Montana, prijelaz u 'odrasle pjevačice' uletio je kao kugla za rušenje zgrada, na kojoj se ona ljuljala gola - zbog čega su je dugo i javno ismijavali mnogi. Nakon što se konačno dokazala u životu su je zadesile mnoge nedaće.

"Na neki način nisam provela previše vremena plačući zbog toga i to nije jer sam hladna osoba ili sam izbjegavala nešto osjećajući nego zato što to ne bi ništa promijenilo. Pokušavala sam biti aktivna u onome što mogu kontrolirati, inače bih se počela osjećati kao da sam u zamci", rekla je glazbenica. Dodala je da se s teškim trenucima najbolje nosi, ako krene dalje.

'Iscjeljujem se kroz pokretanje. Zacjeljujem kroz putovanja i upoznavanja novih ljudi. Ako izgubiš jednu osobu, druga tu uđe u život', istaknula je Cyrus.

Na pitanje što upravlja njenim životom - srce ili mozak, odgovorila je da se oni svaki dan svađaju. "Oboje te mogu uvaliti u nevolju, i kad se vodiš samo osjećajima bez razmišljanja, mislim moji osjećaji se drastično mijenjaju svakom doživljenom stvari", objasnila je.

image
Miley Cyrus i Liam Hemsworth vezu su započeli još 2009.
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Miley i Liam, odnosno njihov odnos, trajao je ipak nešto duže od osam mjeseci braka, dvoje umjetnika bilo je u vezi, prekidalo i mirilo se još od 2009. - kada je ona imala 17, a on 19 godina. Definitivno su opet prohodali 2016., da bi se u prosincu 2018. i vjenčali. Ubrzo nakon što su objavili razvod Miley je imala kratku vezu s influencericom Kaitlynn Carter, a već u listopadu 2019. ušla je u vezu s pjevačem Codyjem Simpsonom. Veza im je potrajala do kolovoza ove godine.

Linker
17. travanj 2024 00:22