Druženje na setu filma

Nije mogao skriti sreću: Sylvester Stallone prošetao New Yorkom u lijepom društvu

Sophiji manekenstvo nije krajnji cilj, već po uzoru na Kylie Jenner želi biti poduzetnica - prije nekoliko godina najavila je vlastitu modnu i make-up liniju.

Sylvester Stallone nije skrivao svoj ponos tijekom šetnje s lijepom kćeri Sophijom po setu filma Tulsa King u New Yorku. Glumac je bio jako dobro raspoložen pa se od kćerke odvojio tek kako bi pozdravio fanove, među kojima je bio i jedan dječačić na majčinim rukama.

image

Sylvester Stallone

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Sophia je studentica na Sveučilištu Južne Kalifornije i voditeljica podcasta pod nazivom Unwaxed, koji govori o temama poput fitnessa, spojeva i privatnih života nje i njene sestre Sistine koja je suvoditeljica.

Bila je model za brendove kao što su Samantha Vega i Dolce & Gabbana, a pojavila se i u TV showovima Access Hollywood, Entertainment Tonight, Home & Family i Late Show s Davidom Lettermanom. Pojavila se i kao gostujući sudac u modnom reality showu Project Runway.

Manekenstvo joj ipak nije krajnji cilj, već po uzoru na Kylie Jenner želi biti poduzetnica. Prije nekoliko godina najavila je vlastitu modnu i make-up liniju, no izgleda da je to još uvijek na čekanju. Na Instagramu je prati oko 1.5 milijuna pratitelja, a ima i svoju internetsku stranicu, na kojoj piše o modi, ljepoti, knjigama i hrani.

image

Sylvester Stallone

BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Sve tri sestre bile su ambasadorice 74. dodjele Zlatnih globusa.

Glumac najpoznatiji po ulozi Rockyja postao je otac pet puta. Sa suprugom Jennifer Flavin ima kćeri Sistine i Scarlet, dok je u prvom braku sa Sachom Czack dobio sinove Sagea koji je preminuo s 36 godina te Seargeoha kojem je u djetinjstvu dijagnosticiran autizam. Ovih je dana bračni par Stallone proslavio 25 godišnjicu braka.

"Nema dovoljno riječi kojima bio opisao koliko je ova nevjerojatno nesebična, posvećena i strpljiva žena promijenila naše živote, samo želim još 25 godina s njom", poručio je glumac javno svojoj supruzi.

Linker
19. travanj 2024 14:11