Što joj bi!?

Nije Kylie Jenner jedina! I ovi su slavni parovi vrlo brzo mijenjali imena svoje djece

Očekuje se da će novo ime američki model i reality zvijezda otkriti pred kamerama u idućim nastavcima showa Kardashians.

Odabir djetetova imena teška je odluka za svakog roditelja, ali se rijetko kad dogodi da majka i otac ime svog potomka odluče promijeniti već nakon manje od dva mjeseca od njegova rođenja. Ako mu ime iz nekog razloga ne paše ili se osoba s njim ne može saživjeti, odgovorni roditelji tu mogućnost obično prepuštaju svojim sinovima i kćerima koji se sami mogu odlučiti na promjenu imena čim postanu punoljetni.

image

Kylie Jenner zamolila je medije da njezinog sina više ne potpisuju kao Wolfa

BEAUTIFULSIGNATURE/SHUTTERSTOCK

No, američki model i reality zvijezda Kylie Jenner sa suprugom Travisom Scottom, inače američkim glazbenikom, odlučila se upravo na taj korak.

Čitajte i: Lily Collins kontrira trendovima: Zapaženo modno izdanje ikone modnog stila

U emotivnoj poruci kojom između ostalog najavljuje nove nastavke nove sezone showa Kardashians koji je proslavio njezinu obitelj, zamolila je obožavatelje i medije da njezinog sinčića, rođenog 2. veljače ove godine, više ne oslovljavaju imenom Wolf, jer su ona i Travis zaključili da mu to ne pristaje, te da su prisiljeni na radikalnu odluku u tom pravcu.

Što se zapravo dogodilo i kako će se beba dosad poznata kao Wolf Webster po novome zvati, saznat ćemo u idućim nastavcima showa, a mnogi spekuliraju da su na to odluku supružnike naveli producenti showa zbog veće gledanosti. Jer držati pažnju gledatelje iz tjedna u tjedan nakon dvadeset sezona nije jednostavan zadatak, nego veliki posao na kojem je angažiran čitav tim stručnjaka.

image

Američka komičarka Amy Schumer promijenila je srednje ime svoga sina

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Kako god, supružnici su sličnu priču već prošli s modifikacijama imena svoje četverogodišnje kćeri Stormi Webster, koja se prema originalnoj zamisli trebala zvati Storm (Oluja), kasnije je postala Stormie, a na kraju joj je iz imena izbačeno "e". Što spremaju malom Vuku (što je hrvatska inačica engleskog imena Wolf), tek ćemo vidjeti), no u svijetu šoubiznisa sve je moguće.

image

Glumica Jessie Cave objavila je da promijenila nadimak svog sina

CAN NGUYEN/SHUTTERSTOCK

Američka komičarka Amy Schumer 2020. je, pak, promijenila srednje ime svoga sina, jer je Gene Attel u engleskom izgovoru postajao nešto nalik na "genitalije". Komičarka je to osvijestila u razgovoru s majkom, pa je sinu dala mnogo konvencionalnije srednje ime i sad se maleni zove Gene David Fischer.

Čitajte i: Od Bridget Jones i Judy Garland do patološkog ubojice! To može samo majstorica glumačke transformacije

Njezina kolegica Jessie Cave u listopadu 2021. rodila je treće dijete kojeg je pozdravila porukom dobrodošlice Abrahamu Benjaminu odmila zvanom Bam. Nakon dva mjeseca nadimak mu je promijenila u Tenn.

image

Elon Musk je morao promijeniti ime sina zbog zakona koji ne dopušta upotrebu brojeva

ACTION PRESS/SHUTTERSTOCK

Jedan od najpoznatijih slučajeva odabira krajnje neobičnog imena je maleni X Æ A-12, sin američkog milijardera Elona Muska i glazbenice Grimes kojeg je bilo nemoguće izgovoriti bez jasnih i preciznih uputa. Promijenili su mu ga u X Æ A-Xii, između ostalog jer zakon savezne države Kalifornije gdje imaju prijavljeno prebivalište i morali su ga upisati u knjigu rođenih zabranjuje upotrebu brojki u imenu.

Linker
19. travanj 2024 18:10