ide svojim putem

Ni s njom ne vidi budućnost: Osnivač grupe ABBA razvodi se nakon 40 dugih godina

Član jedne od najpopularnijih glazbenih skupina svih vremena, svoju drugu suprugu oženio je davne 1981. godine, no sada je odlučio okrenuti novu stranicu.

Glazbenik Björn Ulvaeus objavio je da se razvodi od supruge Lene Källersjö s kojom ima dvije kćeri - 35-godišnju Annu i 40-godišnju Emmu.

Utemeljitelj ABBA-e Lenu je oženio 1981. godine, a ona mu je druga supruga nakon što je par godina bio u braku s kolegicom iz benda Agnethom Fältskog. S njom ima 49-godišnju kćer Lindu i 44-godišnjeg sina Petera.

image

Bjorn Ulvaeus i Lena Kallersjo

DAVE ALLOCCA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Nakon puno prekrasnih i sadržajnih godina odlučili smo krenuti odvojenim putevima", objavio je Ulvaeusom glasnogovornik za švedske medije. Također navode da i dalje žele biti bliski prijatelji nastaviti zajedno slaviti rođendane svojih unuka i druge obiteljske proslave.

Čitajte i: Nakon četiri desetljeća stanke! Milijuni obožavatelja konačno dočekali novi studijski album ABBA-e

ABBA je nakon 40 godina objavila svoj novi studijski album "Voyage" koji je izašao 5. studenog prošle godine i dočekan je s potpunim oduševljenjem. Iako su fanovi priželjkivali da se legendarna četvorka okupi u pravom smislu riječi, Benny Andersson za The Guardian je izjavio da se ABBA više neće ponoviti nakon zakazane turneje u svibnju ove godine.

image

ABBA ABBA

OLLE LINDEBORG/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nakon ponovnog okupljanja, ABBA najavila konačni raspad: ‘Ovoga puta je definitivno kraj‘

"Te davne 1982. godine nisam rekao da se ABBA više nikada neće ponoviti. Ali sada vam mogu reći: Ovoga puta je definitivno kraj", objasnio je Andersson.

Prvi koncert najavljen je za 27. svibnja 2022., a nakon toga će šest puta tjedno u naredna četiri mjeseca nastupati u dvorani ABBA Arena koju će posebno u tu svrhu izgraditi u londonskom parku Queen Elizabeth. Međutim, koncerti će biti nešto drukčiji nego inače - uživo će svirati samo orkestar, a skladbe će izvoditi “Abbatari”, digitalno pomlađeni članovi grupe koji će izvoditi revolucionarne, virtualne koncerte.

Čitajte i: Nakon 17 godina braka i troje djece, razvodi se jedan od najslavnijih talijanskih nogometaša

Linker
31. ožujak 2024 06:41