Tko ih više broji!

Ni peti brak joj nije donio sreću: Nakon samo godinu dana rastaje se najpoznatija platinasta ljepotica!

Pamela Anderson ekspresno se riješila svog posljednjeg supruga Dana Hayhursta za kojeg se udala na Badnjak 2020.

Prema pisanju Rolling Stonea, najpoznatija silikonska ljepotica Pamela Anderson (54) nedavno je u svojoj rodnoj Kanadi podnijela službeni zahtjev za poništenjem njezinog braka s bivšim tjelohraniteljem Danom Hayhurstom. Par je u braku proveo malo više od godinu dana, a zajedno su bili dvije. Zaljubili su se početkom 2020., kad je Pamela Dana zaposlila kao osobnog tjelohranitelja. Dan je navodno Pamelu vrlo brzo zaprosio, a zbog pandemije su imali intimno vjenčanje, samo s kumovima koje je održano na sam Badnjak u Pamelinoj kući u Kanadi.

"Udala sam se na imanju koje sam kupila od bake i djeda prije 25 godina, ovdje su se moji roditelji vjenčali i još su zajedno", ispričala je svojedobno Pam za Daily Mail. Zvijezda Baywatcha tada je svoj odnos sa uskoro bivšim mužem nazvala epskim.

image

Pamela Anderson i Dan Hayhurst u braku su "izdržali" jedva godinu dana.

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ova jedna zajednička godina izgledala je kao sedam - kao pseće godine. Zaljubljeni smo do ušiju jedno u drugo. Naša ljubav je epska", pohvalila se Pamela nakon udaje za Dana, koji se također još nije službeno oglasio po ovom pitanju pa se ne zna razlog njihovog bračnog brodoloma.


Svi brakovi Pamele Anderson

No, s obzirom da se nestašna glumica prije njega udavala četiri puta, za pretpostaviti je da je ona bila ključni faktor za njihov raspad. Tim više, što su svi njezini brakovi, blago rečeno, bili burni: od 1995. do 1998. voljela se i svađala s rockerom Tommy Leejom s kojim ima dvojicu sinova: Brandona Leeja i Dylana Leeja. A zauvijek će ostati upamćeni kao prvi bračni par, barem za javnost, koji se tijekom seksa snimao.

image

Pamela Anderson i Tommy Lee u braku su bili tri godine.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njezin brak s pjevačem Kidom Rockom za kojeg se udala 2006., poznat je po rekordnoj rastavi - nakon samo četiri mjeseca, a onaj s producentom Rickom Salomonom po tome što se za njega dvaput udala. Prvo 2007., potom 2013. godine, a službeno su se zauvijek razišli 2015.

image

Četiri mjeseca trajao je njzin brak s Kid Rockom.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Od tada pa do braka s Danom Pamela je otvoreno ljubila još producenta Jona Petersa. Navodno se i za njega udala, a ako je to istina, u braku su proveli samo 12 dana.

image

Braku s Rickom Salomonom čak je dva puta dala šansu.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 02:35