Smaragdni sjaj

Ni maska ni bunda nisu sakrile novost: Dakota Johnson predivnim prstenom otkrila da je zaručena?

Glumica je u vrlo ležernom izdanju obavljala kupovinu u Los Angelesu, a pritom je pokazala novi komad nakita. Budući da je riječ o prstenu na lijevoj ruci, nije za odbaciti mogućnost da se nedavno i zaručila.

Zamotana od glave do pete, glumica Dakota Johnson jednu stvar nije uspjela sakriti - potaknula je govorkanja da se zaručila s dečkom Chrisom Martinom.

Zvijezda filmova iz serijala "50 nijansi sive", ulovljena je dok je potpuno ležerno odjevena obilazila dućane u Los Angelesu. Glumica je običnu trenirku prekrila dugim crnim teddy kaputom, kosu je podignula običnom kopčom, a lice prekrila i crnom zaštitnom maskom i velikim sunčanim naočalama.

image
Dakota Johnson potkanula je govorkanja da se zaručila.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

No, jedna stvar se isticala, na savršeno manikiranim rukama - prsten s velikim zelenim kamenom na prstenjaku lijeve ruke. Taj je blistavi komad nakita bio i više nego dovoljan da počnu govorkanja kako se slavan par zaručio.

Privatnost drže za sebe

Zbog predivne boje smaragda prsten se jako lijepo istaknuo dok je glumica obavljala stvari po dućanima, a pogotovo kada je u jednom trenu telefonirala.

image
Pretpostavlja se da joj je prsten sa zelenim smaragdom poklonio njen dečko Chris Martin.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Dakota (31) i Chris (43) u vezi su od 2017. kada su prvi puta viđeni na večeri u sushi restoranu. Svoju privatnost jako čuvaju tako da rijetko iznose detalje o svom odnosu, no neki izvori potvrdili su za američke medije da je par "dosta ozbiljan". "Zajedno su vrlo tajnoviti. Sviđa im se voditi tihi život, a čini se kako je odnos sve ozbiljniji", kazao je njihov poznanik za People još u travnju.

Osim u ljubavi, ovaj se par povezao i na poslovnom planu, njihovu suradnju Dakota je opisala kao san. Glumica je sudjelovala u režiji spota Coldplaya, a video za pjesmu "Cry Cry Cry" je prvi put prikazan na Valentinovo. "To je iskustvo bilo lijepo poput sna", kazala je tada Dakota.

image
Dakota i Chris zajedno su od 2017.
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Zahvalna sam što sam imala tu mogućnost. Radila sam s nevjerojatnim umjetnicima na svim poljima. Smatram da je bila velika privilegija napraviti taj video", kazala je.

A njihova ljubav ima veliku podršku i od Chrisove bivše supruge, Gwyneth Paltrow nije tako tajnovita kao njezin bivši muž, pa je rado s medijima podijelila što misli o toj vezi. "Jednostavno je obožavam, znam da je to malo čudno jer je nekonvencionalno", kazala je Paltrow o svojoj "nasljednici".

Linker
19. travanj 2024 16:18