Vrtoglava odšteta

Nevolje za holivudskog glumca: Alec Baldwin našao se na meti novih optužbi, ovog puta za duševne boli

Američki glumac baš nema sreće - nakon što je prije tri mjeseca slučajno ubio snimateljicu Halynu Hutchins zbog čega je još uvijek pod istragom, sada ga za 25 milijuna dolara tuži sestra poginulog marinca kojoj je svojim komentarom nanio duševne boli.

Prema dokumentima u čiji je posjed došao Fox News Digital, pred holivudskim glumcem Alecom Baldwinom (63) su nove nevolje. Njega naime, tuži obitelj američkog marinca Ryllea J. McColluma, koji je 26. kolovoza prošle godine za vrijeme povlačenja američkih trupa iz Afganistana izgubio život u samoubilačkom napadu u Kabulu.

A cijela priča počinje kada je glumac čuo tu tužnu priču, kontaktirao je Roice McCollum, sestru ubijenog marinca i poslao joj ček od 5 tisuća dolara da ga uruči bratovoj udovici koja je tek rodila tek rođenoj kćerkici. A Roice McCollum, kako bi mu pokazala što misli o njegovom čeku, 3. siječnja objavila je svoju fotografiju na Instagramu na kojoj se vidi kako stoji usred nasilnih prosvjeda ispred američkog Kapitola koji su se dogodili početkom prošle godine kao pobuna zbog izbora Joea Bidena za novog američkog predsjednika.

image

Unatoč problemima, Alec Baldwin pokušava normalno živjeti pa je ovih dana viđen s djecom u Arheološkom muzeju.

JACKSON LEE/ SPLASHNEWS.COM/PROFIMEDIA

Kada je Baldwin, inače uvjereni demokrat, vidio njezinu fotografiju usred nereda u kojem su prosvjednici, pristaše Donalda Trumpa napali zgradu Senata, uzvratio joj je porukom '' Kada sam poslao ček za tvog pokojnog brata, iz stvarnog poštovanja prema njegovoj službi za našu zemlju, nisam znao da si izgrednica i sudionica nasilnih prosvjeda''.

Čitajte i : Za kraj teške godine Alec Baldwin snimio emotivni video te s fanovima podijelio želje za 2022. godinu

Ubrzo je dobio odgovor da su u Americi prosvjedi legalni, a da ona kao pristaša tih prosvjeda nije sudjelovala u nikakvim nasilnim i nezakonitim radnjama te da je u vezi tog ispitana od strane FBI-a, bez ikakvih daljnjih optužbi.

Njegove su riječi navodno, teško uznemirile sestru poginulog vojnika pa sada glumca tuži za klevetu, narušavanje privatnosti te namjerno nanošenje duševne boli, a za zadovoljštinu ga traži vrtoglavih 25 milijuna dolara.

image

Glumac sa suprugom i sinom ubijene snimateljice nekoliko dana nakon tragedije na snimanju.

DSANCHEZ/BACKGRID/USA/PROFIMEDIA

Uglavnom, ni ova godina nije dobro počela za slavnog glumca koji je prije tri mjeseca na snimanju westerna ''Rust'', pucajući iz pištolja - rekvizite, slučajno ubio direktoricu fotografije Halynu Hutchins te ranio redatelja Joela Souzu. Ovih dana oduzet mu je i mobitel kao jedan od ključnih dokaza te bizarne nesreće i tek je za vidjeti tko će biti proglašen glavnim krivcem.

Linker
24. travanj 2024 15:44