LJUBAV U DOBA KORONE

Nevolje u raju! Slavna glumica u pandemiji ne uspijeva razriješiti gordijski čvor samohranog majčinstva i dejtanja

Američka glumica Drew Barrymore, nekoć divlja partijanerica u jeku petog vala korone osuđena je na zoom susrete koje ne smatra nimalo romantičnima.

Već šest godina je samohrana majka, a posljednje dvije u pandemiji su joj ljubavni život pretvorile u - pakao. U novoj epizodi svoga showa slavna američka glumica Drew Barrymore (46) svojim je gostima, zvijezdama Netflixovog serijala “Queer Eye” otkrila da se kao samohrana majka u pandemiji uopće ne može nositi s izazovima dejtanja i upoznavanja potencijalnih novih partnera, jer joj je to u ovim okolnostima jednostavno postalo - prekomplicirano.

image

Drew Barrymore s kćerima Olive Barrymore Kopelmani Frankie Barrymore Kopelman

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

- Izazovi samohranog majčinstva su sami po sebi zastrašujući u kontekstu traženja novog partnera. Moj slučaj je svakako specifičan jer moja djeca imaju predivnu maćehu Allie Michler, sadašnju suprugu svoga tate Willa Kopelmana, s kojima provode dosta vremena. Naša obiteljska situacija je, dakle, atipična - za naše kćeri Olivu (9) i Frankie (7) potpuno funkcionalna u svojoj disfunkcionalnosti, dok se ja s druge strane osjećam kao u čistilištu, jer se niti nakon šest godina od razvoda nikako ne uspijevam posložiti i odvažiti se na novu vezu - izjavila je glumica kojoj su posljednje dvije pandemijske goidne bile osobito teške.

image

Drew Barrymore je već šest godina samohrana majka

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

- Privatni susreti na video platformama poput Zooma me užasavaju: apsolutno ubijaju svaku romantiku, a za mene su podsjetnik na užasavajuću stvarnost koja nas okružuje. No, što je tu je, s rogatim se ne možemo bosti - izjavila je glumica i dodala kako se nada da će njezina iskrenost potaknuti druge samohrane majke na - odvažniji pristup prema vlastitim željama i potrebama.

Njezin princ na bijelom konju, priznala je, trenutačno nije itko tko želi brak ili djecu, jer njoj nakon tri propala braka ne pada na pamet ponovno pred matičara. Zajednički život za nju je u svakom slučaju poželjna opcija, a svoje najbolje godine, priznala je, dosad je proživjela upravo s ocem svojih kćeri. Upravo zbog toga joj je razvod tako teško pao, ali je s Kopelmanom nakon svega ipak pronašla način da od traume roditeljske razdvojenosti zaštiti njihove kćeri.

Čitajte i: Zayn Malik: U potrazi za novom ljubavi otvorio profil na poznatoj ‘platformi za bucke‘

- Mi smo ostali obitelj u najboljem smislu te riječi zbog svojih kćeri: u tom smislu oboje smo dali sve od sebe - izjavila je glumica čije je autobiografija “Buntovna graditeljica domova” (Rebel HHomemaker) spremna za tisak. U njoj je opisala i najtraumatičnije dane svog života nakon razvoda.

image

S bivšim suprugom Willom Kopelmanom u danima obiteljske sreće

PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

- Sve oko mene je bilo sivo, vlažno, pljesnivo, tamno i bez svjetla. Jurila sam gradom u potrazi za novim stanom za sebe i kćeri. Premda sam sanjala o povratku u Kaliforniju, nisam Olive i Frankie željela lišiti oca kojem nije padao na pamet odlazak iz New Yorka - napisala je glumica u autobiografiji i zaključila da je pandemija stigla u za nju najgorem trenutku. Baš kad se u njezinom životu sve ponovno, koliko god je to bilo moguće, savršeno posložilo.

Linker
20. travanj 2024 16:23