RAZOČARALA OBOŽAVATELJE

Nevolje u raju: Adele otkazala koncerte zbog problema s dečkom? ‘Jednostavno nije bila sigurna da ide naprijed‘

Britanska glazbena diva koja je u studenom prošle godine nakon šest godina objavila album, nedavno je razočarala obožavatelje otkazivanjem koncerata u Las Vegasu, a prema pisanju stranih medija, razlog tome su ljubavni problemi.

Turneja britanske pjevačice u Las Vegasu trebala je biti otvorena još prošlog tjedna i trajati do travnja, međutim, zbog problema s dečkom Richom Paulom, sportskim agentom proslavljenog košarkaša LeBrona Jamesa, Adele nije bila u stanju održati najavljene koncerte, a prvi je otkazala manje od 24 sata prije dogovorenog termina.

"Nevolje u raju", izvjestio je novinar Richard Johnson iz The New York Daily News-a te je dodao kako posljedično tome Adele ne može nastupiti.

Netom nakon otkazivanja koncerata, pjevačicu su paparazzi uhvatili kako se ukrcava na avion za Los Angeles kako bi, pretpostavlja se, odmah nakon otkazivanja koncerata bila s dečkom s kojim je vezu započela početkom prošle godine.

Čitajte i: Adele napokon o razvodu i novoj ljubavi: Prvi intervju nakon pet godina bit će zabilježen u povijesti

"Stres zbog problema u vezi postavio je Adele na mjesto gdje jednostavno nije bila sigurna da ide naprijed", izvjestili su novinari Page Six-a, a da se pjevačica doista nije osjećala dobro pokazala je i na videu posvećenom obožavateljima na kojem otkazuje koncerte.

"Moja turneja nije spremna. Pokušali smo apsolutno sve što smo mogli da sve pripremimo na vrijeme i da bude dovoljno dobro za vas. Ali apsolutno smo razočarani kašnjenjem isporuke i COVID-om", objasnila je pjevačica za čiji su se koncert organizatori navodno borili kako bi ga održali, no ona jednostavno nije bila zadovoljna.

Čitajte i: Adele se boji iste sudbine koja je zadesila Amy Winehouse: ‘Oduvijek sam imala prisni odnos s alkoholom‘

Adele koja navodno često upada u nesuglasice i prepirke s menadžerskim timom inzistirala je na zamjeni najsuvremenijeg ozvučenja u kazalištu Colosseum svojim vlastitim, a zahtijevala je i ugradnju potpuno novog videosustava. Prije glasina o problemima u vezi šuškalo se i o tome da se sukobila sa scenografkinjom Esmeraldom Devlin kojoj je jasno dala do znanja da nije zadovoljna njezinim radom, a tako se sada osjećaju i Adelini obožavatelji s obzirom na to da bi prema trenutnom stanju zbog drugih zakazanih koncerata i pandemije, pjevačica mogla nastupiti tek 2023.

image

Manje od 24 sata prije nego je koncertom trebala otvoriti turneju u Las Vegasu, pjevačica ju je otkazala i razočarala obožavatelje.

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Osim toga, razočaranje je opravdano i s obzirom na činjenicu da su obožavatelji karte za odgođene koncerte platili između 85 i čak 12 tisuća dolara te čak 30 tisuća na crnom tržištu dok su iz cijelog svijeta stigli u Las Vegas nestrpljivo čekajući prvi u nizu od 24 najavljena spektakularna koncerta.

Linker
18. travanj 2024 19:09