MARKO TODOROV/CROPIX
Vesele sestre

Nevjerojatna sličnost! Alka Vuica pokazala svoju sestru, ljudi se ne mogu načuditi koliko si nalikuju

Glazbenica i književnica obilježila je poseban dan u njihovoj obitelji te otkrila svoju sestru koja joj, unatoč plavoj kosi, iznimno nalikuje.

Glazbenica i književnica obilježila je poseban dan u njihovoj obitelji te otkrila svoju sestru koja joj, unatoč plavoj kosi, iznimno nalikuje.

Naša poznata autorica i glazbenica Alka Vuica iznenadila je svoje pratitelje i pokazala svoju sestru Tamaru - koja izgleda kao Alkina plavokosa verzija. Sestre Vuica sastale su se u Umagu, veselim povodom, nasmijane i zagrljene pozirale su na trijemu. Alkina sestra Tamara Vuica, udana Međić u krugu obitelji obilježila je svoj rođendan, što je glazbenica otkrila na svom Instagramu.

"Uzaludan pokušaj fotkanja sa mojom sestrom Tamy za njezin rođendan", napisala je kantautroica i književnica. Sa sestrom je nazdravila uz čašu pjenušca, a veselu scenu fotografiranja je podijelila i na svojim Insta storyjima - uz riječi "sestrinska ljubav".

Čitajte i: Prirodno je najljepše! Alka Vuica oduševila fotkom bez šminke: 'Tko je lijep, lijep je'

Zarazno dobru atmosferu i nevjerojatnu sličnost sestara prokomentirali su i brojni pratitelji koji su ih obasuli komplimentima. "Prekrasne ste", "Nevjerojatna sličnost crnke i plavuše", "Cure zakon ste, svaka na svoj način lijepa, posebna, osebujna. Nadam se da ste svjesne toga i bez ovih pozitivnih, a iskrenih komentara", poručili su im komentatori pod objavom.

Ponosna na članove obitelji

I dok Alka već niz godina živi u Zagrebu, Tamara je život i posao gradila u njihovom Umagu. Alka je bila iznimno ponosna prošlog ljeta kada je njen Arian, glazbeni producent, ostvario međunarodni uspjeh. Prošlog ljeta glazba s posthumno objavljenog albuma “Legends Never Die” repera Juice Wrlda, na kojoj je radio Arian i kolega Filip Gežin tjednima je bila na vrhu Billboardove top liste.

Čitajte i: Alka puca od ponosa zbog najvažnijeg muškarca: 'Uvijek sam znala da si poseban'

"Najvažnije je vjerovati u svoju djecu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im potpora, a ne prepreka, biti im savjetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti što žele i kuda idu... Dragi moj sine, čestitam na velikom uspjehu i želim ti još puno osvojenih top ljestvica i kod nas i u cijelom svijetu! Uvijek sam vjerovala u tebe i znala da si poseban i prije tvog rođenja. Nastavi beskompromisno svojim putem, budi i dalje svoj i nepotkupljiv, a svi koji su te izdali i povrijedili neka se posrame od tvog uspjeha, pogleda i čiste duše koju nosiš... Voli te majka", napisala je dirljivu posvetu sinu Alka.

Linker
26. travanj 2024 14:27